Nieuws03.05.2016

De DC Daily van 3 mei 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 3 mei 2016.

Zo ziet de Apple Campus er nu uit

In 2013 kondigde Apple aan dat ze een nieuw, tweede hoofdkantoor gingen openen in Cupertino, Californië. Er komt voor 13.000 mensen ruimte in het nieuwe kantoor van 2,8 miljoen vierkante meter. Er zijn nieuwe dronebeelden beschikbaar! Check de video hieronder.

Running Man Challenge

De Running Man Challenge is een bizarre nieuwe internet trend waarbij je het running man dansje moet doen op het liedje uit 1995 “My Boo” van Ghost Town DJ’s. Dit Nieuw-Zeelandse politieteam hebben ook een poging gewaagd! Check hier nog meer grappige video’s van de challenge!

Apple verwacht veel meer iPhone SE exemplaren te verkopen

Apple zou leveranciers de opdracht hebben gegeven om de productie van de iPhone SE op te voeren. CEO Tim Cook gaf al aan dat Apple niet had verwacht dat de iPhone SE zo goed zou verkopen. Ze verwachtten in het tweede kwartaal tussen de 3,5 en 4 miljoen exemplaren te maken, maar dit zou nu opgeschroefd zijn naar 5 miljoen.

iphone-se
iphone-se

Uber brengt e-mails rond met paard en wagen uit protest

In Australië (Queensland) werd gisteren wel een hele merkwaardige manier post gedeeld. Een paard en wagen bracht taxidienst Uber namelijk zo’n 15.000 uitgeprinte e-mails naar het parlement. Dit deden ze uit protest tegen de reeks van nieuwe wettelijke voorschriften die het bestaan van Uber onmogelijk maakt in Australië.

Deze man maakt jurken van MET Gala op geniale wijze na

Gisterenavond was het weer tijd voor het jaarlijkse MET Gala. De meest mooie, maar zeker ook gekke jurken kwamen voorbij. Het Instagram-account van John maakt de jurken in ieder geval op een super grappige manier na.

Dit gebeurt er als je moeder voor jou gaat Tinderen

Wat gebeurt er als je moeder aan de slag gaat op jouw Tinder-account? GQ ging de uitdaging aan en dat resulteert in een hilarische video!