Nieuws03.02.2016

De DC Daily van 3 februari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 3 februari 2016.

Nieuwe beelden Apple UFO Campus

Het afgelopen jaar zijn er meerdere drone videos voorbij gekomen waarin we steeds weer wat meer van Apple’s nieuwe (UFO-achtige) hoofdkantoor te zien kregen. Onderstaande nieuwe video, van filmmaker Duncan Sinfield, laat de progressie goed zien. De verwachting is dat Apple begin 2017 klaar is met de bouw.

Bad Lip Reading

Met de aanstaande Super Bowl is het ook weer tijd voor een nieuwe editie van Bad Lip Reading in de NFL van het afgelopen jaar. Ook al ben je geen fan en volg je NFL niet, dan is het nog de moeite waard om even te bekijken.

Voor de fans, deze keer zien we Cam Newton die bang is voor slangen en komt Tom Brady erachter waar Disney World is.

Deze gasten bezochten in 1 jaar tijd alle treinstations van Nederland

In één jaar tijd reisden Daniël de Ruig en Yari de Graaf langs alle 404 Nederlandse treinstations. Het resultaat? Een selfie bij ieder stationsbord en een YouTube-filmpje. Soms was het lastig een foto te maken, vertellen de 19-jarige jongens aan AD. Bij Leeuwarden Achter de Hoven stopt bijvoorbeeld maar drie keer per dag een trein en Rotterdam Stadion is alleen geopend tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord.

Borrelhulp via WhatsApp

HEKS’NKAAS zet zich al sinds 2015 op allerlei verschillende manieren in, om haar fans meer magische borrels te laten beleven. En WhatsApp mag daar uiteraard niet bij ontbreken.

Daarom staat kok Berry nu een maand lang borrelaars bij via WhatsApp. Heb je inspiratie nodig voor een lekker borrelhapje, of een tip wat je met de huidige koelkast-inhoud kan doen? Berry staat voor je klaar. Door te WhatsAppen naar 06- 45 37 27 46 ontvangt de borrelaar van Berry perfecte tips voor een magische borrel.

whatsapp-iphone
whatsapp-iphone

Freefall Skydiving

Onderstaande video moet je maar niet kijken als je last hebt van hoogtevrees. Spectaculaire beelden geschoten boven Rio de Janeiro.

9 leuke anti-valentijnsdag kaarten

Het is weer bijna 14 februari, Valentijnsdag. Een dag waar iedereen een eigen mening over heeft. De een viert het goed en pakt groots uit. De ander zegt niet mee te doen aan die commerciële onzin. En sommigen doen het heel subtiel met een kaartje.

anti-valentine-day-card-funny-julie-ann-33__605
anti-valentine-day-card-funny-julie-ann-33__605