Nieuws02.02.2016

De DC Daily van 2 februari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 2 februari 2016.

Lucky TV strikes again

Afgelopen jaar vierde Prinses Beatrix haar 78ste verjaardag en Lucky TV haakte daarop in. Voor de gelegenheid was Beatrix bij de McDonald’s en had ze het helemaal niet naar haar zin.

Check de hilarische video hieronder!

Chris Martin in Carpool Karaoke bij James Cordon

Een aantal weken geleden zagen we Adele in de Carpool Karaoke bij James Cordon en deze week zit Coldplays Chris Martin op de bijrijdersstoel van de presentator van The Late Late Show. Martin is ‘op weg’ naar de Super Bowl, waar Coldplay de hoofdact is. Wij kunnen niet wachten om het hele fragment morgen te gaan bekijken!

Whatsapp heeft 1 miljard gebruikers

Hoera! Whatsapp heeft 1 miljard gebruikers. Dat werd vannacht bekendgemaakt. Dagelijks worden er zo’n 42 miljard berichten verstuurd met de inmiddels gratis dienst. Verder gaan er 1,6 miljard foto’s en 250 miljoen video’s heen en weer.

whatsapp-1-miljard-gebruikers
whatsapp-1-miljard-gebruikers

Europese Centrale Bank wil rekeningnummer koppelen aan e-mailadres

De Europese Centrale Bank (ECB) wil dat het makkelijker wordt om geld over te maken naar een andere rekening. Nu moeten er lange IBAN-codes worden ingevoerd, maar ECB wil dat dit ook met je telefoonnummer of e-mailadres mogelijk moet worden.

rekeningnummer-iban
rekeningnummer-iban

Briljante inhaker van KLM op Christine le Duc

We weten hoe briljant KLM reageert op social media en vandaag kwam er weer een geniale tweet als reactie op Christine le Duc.

Landelijke storing bij Ziggo

Klanten van Ziggo hebben vandaag mogelijk moeite ondervonden met het ontvangen en verzenden van e-mail. De storing zou in de servers hebben gezeten.