Nieuws26.05.2016

De DC Daily van 26 mei 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 26 mei 2016.

Catawiki ook snelste groeier Fast500-rankings wereldwijd

Het online veilinghuis Catawiki blijkt ook wereldwijd de snelste technologiegroeier te zijn. Over de afgelopen 4 jaar realiseerde Catawiki een omzetgroei van 45.080% en is hiermee de snelste groeier binnen Deloitte’s Technology Fast500 EMEA, Asia Pacific en Amerika-rankings van 2015.

world
world

Eerste sneak peek van Content-Aware Crop in Photoshop

Zo nu en dan bouwt het productmanagement team van Adobe aan een feature die ze gewoonweg niet voor zichzelf kunnen houden. Zo nu ook. Al voor het klaar is om toegevoegd te worden aan Creative Cloud, presenteert Adobe een sneak peek van Content-Aware Crop.

Hiermee kijkt Photoshop naar de pixels langs de randen van de afbeelding en vult automatisch de lege ruimte op met passende content, zodra je de afbeelding wilt vergroten of draaien.

Eindhoven Airport in juni paar dagen gesloten

Vliegveld Eindhoven Airport is van maandag 30 mei tot donderdag 16 juni dicht vanwege onderhoud van de landingsbanen. In deze periode zijn er geen vluchten mogelijk. RyanAir heeft alle vluchten gecanceld, Transavia verhuist vluchten naar Schiphol en Wizz Air wijkt uit naar Maastricht Aachen Airport. De kosten voor de verbouwing van de start- en landingsbanen kost 10,7 miljoen euro.

eindhoven-airport-dicht
eindhoven-airport-dicht

Snapchat haalt 1,8 miljard dollar aan investeringen op

In een investeringsronde heeft Snapchat 1,8 miljard dollar opgehaald. Het bedrijf zou met deze toevoeging zo’n 20 miljard dollar waard zijn. Voor het eerst deelt Snapchat ook hoeveel dagelijkse gebruikers de dienst heeft: 110 miljoen. Deze cijfers zijn alleen wel anno 2015, dus het is aannemelijk dat er op dit moment nog meer gebruikers zijn bijgekomen.

snapchat-25
snapchat-25

Grappige remix van Chewbacca-mom!

Chewbacca-mom gaat viral. Ze was ook al op bezoek bij Facebook en nu is er een grappige remix-video van gemaakt. Check de video hier!

chewbacca-mom-remix
chewbacca-mom-remix

Dé Instagram-trend van nu: koffie in een ijshoorntje

Eens in de zoveel tijd duikt er weer een nieuwe Instagram-trend op. Dit keer is het een foodtrend met twee heerlijke ingrediënten namelijk: cappuccino en ijs! Kun jij je er al iets bij voorstellen? Bekijk hier nog meer lekkere foto’s van de nieuwe trend!

nieuwe-ijstrend
nieuwe-ijstrend