Nieuws24.05.2016

De DC Daily van 24 mei 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 24 mei 2016.

Viral: Obama eet streetfood

Obama was in Hanoi en ging een hapje eten met kok Anthony Bourdain, die bekendstaat om zijn liefde voor street food. Uiteraard werd daar een foto van gemaakt! Al werd er door BBC wel opgemerkt dat de foto er niet heel realistisch uitziet. Zo zouden de andere mensen op de foto raar zijn, want niemand lijkt te weten wie Obama is. Verder is het eten onaangeroerd. Zou deze foto in scène gezet zijn? Wat denk jij?

Grootste cruiseschip ter wereld meert aan in Rotterdam

Vanochtend is het grootste cruiseschip ter wereld aangemeerd in Rotterdam: Harmony of the Seas. Het schip is maar liefst 363 meter lang en heeft 18 dekken. Er kunnen 6.000 mensen mee, plus nog eens 2.400 bemanningsleden. En dat zorgt natuurlijk voor heel wat spektakel in de haven van Rotterdam! Check hier nog meer informatie over het megaschip.

Apple Watch meer medische functies

Apple-directeur Tim Cook was vandaag aanwezig op het Startup Fest Europe in Amsterdam. Daar voorspelde hij dat de Apple Watch in de toekomst onmisbaar zullen zijn om de gezondheid van mensen in de gaten te houden. Ook zei hij: “Op een dag zal je terugblikken en denken: hoe heb ik ooit zonder de Watch gekund?”

Inval hoofdkantoor Google Parijs

Er is een grote inval gedaan in het hoofdkwartier van Google in Parijs. Google wordt verdacht van belastingontduiking. De Franse autoriteiten zouden 1,6 miljard euro willen vorderen van Google. Het bedrijf ligt in Frankrijk onder vuur vanwege zijn belastingstrategieën. Ze zouden op grote schaal inkomens voor de belastingdienst verbergen.

.jpg
.jpg

Grappige video: weerman schrikt zich kapot

Deze week gaat er weer en super grappige video viral. Weerman Bryan Hughes van de Amerikaanse zender WOWK is net aan het vertellen wat voor weer het wordt, totdat hij ineens de spin op de cameralens ziet. Check zijn reactie hier!

weerman-spin
weerman-spin

Chewbacca Mom en James Corden in de auto

We hebben al heel hard moeten lachen om Candace Payne en haar Chewbacca-masker. Gisteren stapte ze achter het stuur van de auto van James Corden voor een mini carpool karaoke. Check de hilarische video hieronder!