Nieuws20.01.2016

De DC Daily van 20 januari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 20 januari 2016.

Deezer breidt muziekcatalogus uit tot 40 miljoen nummers

Muziekstreamingdienst Deezer heeft vandaag aangekondigd dat het een investering van €100 miljoen ontvangt. Daarnaast heeft Deezer de muziekcatalogus uitgebreid tot meer dan 40 miljoen nummers, hiermee zegt het wereldwijd de grootste catalogus te hebben.

De muziekstreamingmarkt bestaat nog maar net en is al hard op weg om het belangrijkste distributiekanaal voor muziek te worden”, aldus Hans-Holger Albrecht, CEO van Deezer. “De aanvullende financiering stelt ons in staat om Deezer’s positie als wereldwijde, onafhankelijke muziekstreamingdienst zeker te stellen en ons aanbod voor muziekliefhebbers over de hele wereld uit te breiden.”

deezer
deezer

Japanse McDonald’s lanceert frietje met chocoladesaus

Een tijdje geleden bracht McDonald’s al truffelfriet uit en nu komt Japan (hoe kan het ook anders) met Franse frietjes bedekt met chocoladesaus. Voor de frietjes met chocoladesaus betaal je 50 cent meer dan normaal. Of het lekker is, daar valt nog over te twisten, maar mocht je in Japan zijn en zou je het willen proberen, de chocolade frietjes zijn verkrijgbaar vanaf 26 januari tot half februari.

mcdonalds-chocolade-friet
mcdonalds-chocolade-friet

In deze koffietent in Washington wordt je koffie gemaakt door topless barista’s

Wat doe je als je zoveel ‘drive trough’ koffietentjes bij elkaar hebt dat je niet meer van elkaar te onderscheiden bent? Precies, koffie laten serveren door topless barista’s! Om de concurrentie te overmeesteren wordt er in Bare Beans Espresso in Washington koffie geserveerd door dames zonder bh. Bekijk een mini documentaire over dit bijzondere verschijnsel hier!

topless-koffie-washington
topless-koffie-washington

Officiële trailer van Suicide Squad

De eerste officiële trailer van Suicide Squad is uitgebracht. Hierin spelen “the worst superheroes ever” van DC Comics de hoofdrol.

De trailer zie je hier!

suicide-squad-will-smith
suicide-squad-will-smith

Consument wil geen auto meer bezitten?

Uit een grootschalig onderzoek (PDF) van IBM komt naar voren dat consumenten minder waarde hechten aan het bezit van een auto.

Alternatieve gebruiksvormen zoals car-sharing, peer-to-peer verhuur en carpooling worden steeds vaker overwogen, nu technologie het terugverdienen van de investering in een auto eenvoudiger gemaakt heeft.

Daarnaast blijkt dat auto’s in steeds grotere mate getransformeerd worden tot een ‘datacentra op wielen’, waarbij in de toekomst reparaties zonder tussenkomst van de bestuurder gesignaleerd en uitgevoerd zullen worden.

10-stappen-nieuwe-auto
10-stappen-nieuwe-auto

Penoza stopt na vijfde seizoen

Slecht nieuws voor de fans van Penoza: na het vijfde seizoen zal de serie van de buis verdwijnen. De serie stopt vanwege de drukke agenda van regisseur Diederik van Rooijen. “Dit wordt het laatste seizoen, dat is zeker”, vertelt hij aan Privé. Zonde!

penoza-stopt
penoza-stopt