Nieuws19.01.2016

De DC Daily van 19 januari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 19 januari 2016.

Record voor Adele

Adele verbreekt record na record en nu heeft ze er weer eentje te pakken. Na 88 dagen heeft de videoclip Hello één miljard views. Hiermee verslaat ze PSY. Het duurde namelijk 159 dagen voordat Gangnam Style de één miljard views aantikte. PSY staat nog wel bovenaan op de lijst met best bekeken videoclips op YouTube met 2,5 miljard views.

Orange Is the New Black teaser seizoen 4

De ladies van Litchfield are back! Het duurt nog even, maar 17 juni verschijnt het vierde seizoen van Orange Is the New Black op Netflix. In de teaser trailer is te zien dat Taystee een nieuwe baan heeft en de geruchten gaan dat Big Boo en Flaca worden gepromoveerd tot stamgasten voor seizoen 4. Waarschijnlijk komen we dus meer te weten over deze twee personages! Het is nog onduidelijk of Stella (Ruby Rose) terugkomt in de serie. Check de teaser hieronder!

Twitter tijdje uit de lucht

Twitter was vanmorgen een hele tijd uit de lucht. Via de website kregen bezoekers te zien dat er een technische fout was. De dienst kwam kort voor de middag weer online.

Voor het gebruik van direct messages en de zoekfunctie / hashtags duurde het wat langer voordat alles weer werkte.

Bijzondere fiets met groot achterwiel

Wist je dat grote achterwielen gebruikelijk zijn voor fietsen die gebruikt worden voor fietsen op de binnenbaan? Paolo De Giusti sprong hierop in en ontwierp deze bijzondere fiets. Het achterwiel is 36 inch, wat neerkomt op 91 centimeter en is daarmee de grootste velg die op dit moment op de markt te vinden is. Ook bijzonder: het frame is gemaakt met een 3D-printer. Lees het hele artikel op StyleCowboys!

groot-achterwiel-fiets
groot-achterwiel-fiets

It’s not exactly what you believe

Geniale advertentie van La Croix, een Frans katholiek dagblad. Ze willen niet verward worden met een religieuze krant. En dus hebben ze in samenwerking met BETC Parijs onderstaande video gemaakt.

Titanic nagemaakt in LEGO

Ryan McNaught, ook wel bekend als The Brickman, heeft van 120.000 stukjes LEGO de Titanic nagemaakt op het moment dat deze breekt en ten onder gaat. Meer foto’s via flickr!

titanic
titanic