Nieuws19.02.2016

De DC Daily van 19 februari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 18 februari 2016.

Nee niet alle Facebook accounts worden gehacked

De afgelopen paar dagen duikt op Facebook onderstaande tekst weer veel te vaak op. Nee niet alle accounts worden gehacked. Security is iets dat bij Facebook hoog in het vaandel staat.

Hackers hebben uiteraard interesse in jouw gegevens. Maar een naam en foto kan iedereen van Facebook halen. Daar hoef je geen account voor te hacken.

hack
hack

Decolletape van Praxis als inhaker op Kim Kardashian

Als Kim Kardashian weer eens ergens op een rode loper moet verschijnen wil mevrouw er natuurlijk op haar best uitzien. En daar heeft ze wat trucjes voor. Praxis haakt er leuk op in.

kim-praxis
kim-praxis

Is dit de nieuwe Grumpy Cat?

We kennen natuurlijk allemaal Grumpy Cat wel. Maar nu is er een nieuwe chagrijnige kat gespot op internet: de Japanse kat Koyuki. Het is een 9-jarige Scottish Fold en ze heeft iets onwijs schattigs, maar ze kijkt ook instant boos en chagrijnig. Het Instagram-account van de kat heeft inmiddels al meer dan 30.000 volgers.

Deze man tekent een doolhof in 6 maanden

Een Japanse kunstenaar heeft het proces vastgelegd van zijn kunstwerk waar hij een doolhof tekent met de hand. Hij heeft er maar liefst zes maanden over gedaan. Check de bijzondere en bizarre video hier!

Schermafbeelding 2016-02-19 om 15.17.07
Schermafbeelding 2016-02-19 om 15.17.07

Downhill

Vette 360-graden beelden van Graham Bell die even laat zien hoe het moet op de Kandahar downhill track in Chamonix.

Adele en Ellen DeGeneres halen geweldige prank uit in juicebar

Als medewerker van smoothiebar Jamba Juice moet je over een flinke dosis geduld beschikken als Adele ineens bij je in de winkel staat. Ze krijgt opdrachten van Ellen DeGeneres en die voert ze allemaal uit. Ook als Ellen vraagt of ze plantjes met een schaar wil afknippen… Gegarandeerd lachen!