Nieuws17.05.2016

De DC Daily van 17 mei 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 17 mei 2016.

Preview aflevering 5 Game of Thrones S06

De wekelijkse teaser trailer voor de nieuwe aflevering van Game of Thrones van deze week.

Apple brengt iTunes 12.4 uit

Apple heeft onlangs software updates uitgebracht voor iOS, Mac en watchOS, maar vandaag volgt er ook een update voor iTunes. De update brengt iTunes naar versie 12.4 en bevat een aantal design aanpassingen die eerder deze maand al verwacht werden.

itunes
itunes

America Today verkrijgbaar via bol.com

Sinds begin dit jaar is kinderkleding toegevoegd aan het assortiment baby- en peuterkleding van bol.com. Hierdoor zijn er via de site duizenden kinderkledingstukken van de kleinste en grootste maat en meer dan 80 verschillende merken beschikbaar, waaronder nu dus ook America Today.

Gerdien van Vuurde, Marketing en E-commerce Manager bij America Today geeft aan: “We zijn erg blij met deze mooie samenwerking. Door onze kleding aan te bieden via bol.com hopen we op een nog grotere online zichtbaarheid bij een miljoenenpubliek voor ons assortiment kinderkleding.”

Group-AT
Group-AT

James Corden Carpool Karaoke met Demi Lovato en Nick Jonas

Na de geweldige Carpool Karaoke met Gwen Stefani, George Clooney en Julia Roberts zijn dit keer zijn Demi Lovato en Nick Jonas aan de beurt. Check hier de video met een speciaal straatconcert aan het einde!

carpool-karaoke-demi-levato
carpool-karaoke-demi-levato

Bizar: Irak legt internet plat om examenfraude tegen te gaan

Om ervoor te zorgen dat er geen fraude wordt gepleegd tijdens hun eindexamen, legt de Iraakse overheid op bepaalde tijden het hele internet plat. De afgelopen drie dagen was dat het geval tussen 5.00 uur en 8.00 uur ’s ochtends. Het gebeurt zo vroeg ’s ochtends omdat docenten dan over de eindexamenvragen van die dag beschikken. Leraren zouden die vragen via internet willen verkopen en door deze maatregel gaat dat niet. Bijzonder is het wel, maar het land is het gewend.

examen-irak
examen-irak

Wist je dat het Tony’s ChocoLONELY is?

Lezen is eigenlijk het allereerste dat we leren op de basisschool nadat we uitgespeeld zijn aan de zandtafel en twee jaar lang poppetjes van de maand hebben getekend. Het is ook best overzichtelijk, je hoeft maar 26 letters te leren en hebt het onder de knie. Maar toch gaan we al best wel een tijdje met z’n allen de mist in op gebied van lezen en dan gaat het om het volgende.

tony-s-chocolonely
tony-s-chocolonely