Nieuws13.05.2016

De DC Daily van 13 mei 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 13 mei 2016.

Zuckerberg meets Selena Gomez

Gisteren had onze Facebookvriend Mark Zuckerberg een wel hele speciale afspraak! Hij ontmoette namelijk Instagram’s grootste ster Selena Gomez in Facebook’s kleinste vergaderruimte.

zuck
zuck

Top Gear trailer

Aston Martins, McLarens, Mustangs, Corvettes… en veel meer!!

Live concert in de bus!

De mensen die in deze bus zaten werden blij verrast met een live optreden tijdens hun saaie busreis. De buschauffeur begon te zingen waarna hij werd gevolgd door mensen met instrumenten en zelfs een zangeres. Heerlijk impulsief! Dit wil je toch gewoon iedere keer als je met de bus reist?

Hungry Shark World populair

Hungry Shark World, de nieuwste mobiele game van Future Games of London en Ubisoft, is binnen een week tijd al meer dan 10 miljoen keer gedownload. De game staat verder op nummer 1 op iPad in 147 landen, op iPhone in 133 landen en op Google Play in 24 landen. Hiermee is het een van de populairste mobiele release van dit jaar.

sharkworld
sharkworld

Oudste persoon ter wereld overleden

De oudste persoon ter wereld, de Amerikaanse Susannah Mushatt Jones, is vannacht op 116-jarige leeftijd overleden. Ze werd geboren op 6 juli 1899. De 116-jarige Emma Morano uit Italië is nu de oudste persoon ter wereld. Ze is de enige persoon ter wereld die voor 1900 is geboren. Bizar!

Apple investeert miljard in Chinese rivaal van Uber

Apple gaat 1 miljard dollar investeren in de Chinese taxi-dienst Didi Chuxing, de belangrijkste concurrent van Uber. Normaal gesproken investeert Apple nooit zulke grote bedragen en deze actie is dus opvallend te noemen.