Nieuws14.06.2016

De DC Daily van 14 juni 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 14 juni 2016.

De echte reden

De echte reden waarom de Rode Duivels gisteren verloren van Italië. Dat had natuurlijk allemaal met ‘het systeem Wilmots’ te maken.

Meest epische veldslag van Game of Thrones

Game of Thrones maakt zich op voor de grootste en meest epische veldslag. Deze is te zien in de aankomende aflevering 9: “Battle of the Bastards.

UEFA Champions League verhuist naar Veronica

Na het EK staat er weer het nieuwe voetbalseizoen voor de deur. En na een succesvol seizoen bij SBS6, verhuist de meest prestigieuze Europese voetbalcompetitie nu naar Veronica.

cl-final
cl-final

Datum tweede seizoen Narcos bekend

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer het tweede seizoen van Narcos te zien zal zijn op Netflix. Schrijf 2 september 2016 in je agenda!

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge bijna 25 miljoen keer verkocht

De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn in totaal al bijna 25 miljoen keer verkocht. De verwachting is dat eind juni de mijlpaal van 25 miljoen wordt bereikt. De S7 Edge zou beter verkopen dan het basismodel.

samsung-galaxy-s7-1
samsung-galaxy-s7-1

Nieuwe Carpool Karaoke met de Red Hot Chili Peppers

Afgelopen weekend waren ze nog op Pinkpop in Landgraaf, maar nu zien we de Red Hot Chili Peppers in de nieuwe Carpool Karaoke bij James Corden in de auto. En een optreden van de Red Hot Chili Peppers is geen optreden als de mannen hun kleding aanhouden. Check hier de video!

red-hot-chili-peppers-carpool-karaoke
red-hot-chili-peppers-carpool-karaoke