Nieuws13.06.2016

De DC Daily van 13 juni 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 13 juni 2016.

Mantelpakje Queen Elizabeth wordt gephotoshopt

Afgelopen weekend vierde Queen Elizabeth haar 90e verjaardag. Ze was in april al jarig, maar gisteren vierde ze het pas. Ze droeg een gifgroen pakje en met die kleur is het natuurlijk heel makkelijk om wat Photoshop-trucjes uit te halen.

Kapot telefoonscherm? Deze mensen losten het op een creatieve manier op

Dit iedereen al wel een keer overkomen: je bent onhandig aan het doen met je telefoon en je laat hem uit je hand vallen. Dan heb je 2 opties: een nieuwe telefoon of een nieuw scherm. Of je moet gewoon creatief zijn.

iphone-broken
iphone-broken

Chinese investeerder steekt 500 miljoen in Uber-concurrent Didi Chuxing

Een van de grootste levensverzekeraars van China, China Life Insurance, investeert een bedrag van 500 miljoen dollar in de taxi-app Didi Chuxing. Eerder stak het bedrijf al geld in Uber.

uber-12
uber-12

Trailer nieuwe Disney-film Moana

Disney komt dit najaar met een nieuwe film: Moana. Walt Disney Animation Studios’ Moana gaat over een avontuurlijke tiener die, met behulp van halfgod Maui, de oceaan over zeilt op een spannende missie om zichzelf te bewijzen als grote navigator en om haar mensen te redden.

De jongste CEO van Nederland?

Het Snaplabs-team van Social Embassy zal worden uitgebreid met de 14-jarige Max. Hij solliciteerde via Snapchat en kwam als winnaar uit de bus voor de functie van CEO.

ceo-max-social-embassy
ceo-max-social-embassy