Nieuws01.06.2016

De DC Daily van 1 juni 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 1 juni 2016.

Steeds meer marketingbudget gaat naar visuele content

Marketingmanagers verwachten de komende jaren meer uit te geven aan visuele content. Met name video en grafisch ontwerp zijn populaire investeringen. Zo blijkt uit onderzoek van Lewis.

visuele-content-marketingmanagers
visuele-content-marketingmanagers

Finding Nemo in emoji’s

Het interactieve team van Disney heeft het klassieke verhaal van Finding Nemo weergegeven in emoji’s en dat ziet er heel leuk uit. Disney heeft smartphone-functies gebruikt om het verhaal van de film te vertellen, bijvoorbeeld de helderheid bar en de irritante drie puntjes wanneer iemand een bericht aan het schrijven is. Bekijk de Finding Nemo emoji-video hier!

finding-nemo-emoji-
finding-nemo-emoji-

Bedenkster Orange is the New Black gaat nieuwe serie maken: Glow

De Amerikaanse scenariste Jenji Kohan werkt aan een nieuwe televisieserie voor Netflix: Glow (Glorious ladies of wrestling). De serie gaat over vrouwelijke worstelaars. Ze heeft zich laten inspireren door de wereld van de vrouwelijke worstelaars en speelt zich af in de jaren tachtig. Het is nog niet bekend wanneer de serie op Netflix komt.

Op dit moment legt Kohan de laatste hand aan het vierde seizoen van Orange is the New Black. Het nieuwe seizoen komt op 17 juni op Netflix.

Prachtig: Novak Djocovic deelt overwinning met ballenjongen

Novak Djokovic heeft zich vandaag geplaatst voor de kwartfinale van Roland Garros. Om zijn overwinning te vieren, deed hij wel iets heel grappigs met een van de ballenjongens. Bekijk de video hier!

novak-djokovic-ballenjongen
novak-djokovic-ballenjongen

Airbnb opent meldpunt overlast voor buren

Via Airbnb wordt het mogelijk om melding te maken van overlast door tijdelijke huurders. In Amsterdam is dit een groeiend probleem. Airbnb zou te weinig informatie geven over de verhuurders die zich niet aan de regels houden. Airbnb lijkt buren en de gemeente nu enigszins tegemoet te komen door het laten melden van overlast. Het is nog niet duidelijk wanneer het overlastmeldpunt ook in Nederland gaat werken.

airbnb
airbnb

Je kunt weer tanken in Frankrijk!

Goed nieuws voor mensen die met de auto naar Frankrijk gaan: je kunt gewoon weer tanken. De benzinestations zijn dit weekend in vrijwel heel Frankrijk weer bevoorraad. De brandstoftekorten waren een gevolg van stakingen, maar de acties tegen Franse olieraffinaderijen zijn weer beëindigd.

tanken-frankrijk
tanken-frankrijk