Facemij: geld verdienen met Facebook

Facemij: geld verdienen met Facebook

De website Facemij.nl is vandaag gelanceerd. Daarmee is Facemij het eerste bedrijf dat het voor Facebook-pagina's mogelijk maakt geld te verdienen door middel van het plaatsen van gesponsorde berichten. Elk zelfrespecterend merk heeft tegenwoordig een Facebook-pagina, met soms wel duizenden volgers. Maar al deze 'likes' leveren financieel niet gelijk iets op. Facemij maakt het nu mogelijk om door middel van het plaatsen van gesponsorde berichten geld te verdienen met een Facebook-pagina.

Niels Verhoeven, medeoprichter Facemij: "Uit het bedrijfsleven is veel vraag voor deze mogelijkheid. We denken dat Facemij even goed of zelfs beter gaat aanslaan als onze bestaande bedrijven Blogmij en Twitmij." Het bedrijf achter Facemij is Blogmij, sinds 2007 actief met het 'sharen' van online content. In 2009 bracht Blogmij de variant Twitmij op de markt. Met de enorme opkomst van Facebook kon Facemij niet uitblijven.

Facebook wordt steeds populairder. Volgens de website Social Bakers zijn er inmiddels meer dan 5,2 miljoen Nederlanders met een Facebook-account. In het afgelopen half jaar is Facebook in Nederland met 1 miljoen gebruikers gegroeid.

Reacties (8)

  • Roland van Paridon

  Dus als Facebook pagina houder met een business, laat je een ander merk namens jou, op je wall content plaatsen? Klinkt erg krom.

  Bovendien, is het voor elke business al mogelijk geld te verdienen door partners en andere producten die verwant zijn met jouw product te promoten.

  Wat begrijp ik niet?

  Ma 24 okt 2011, 14:15 [reply]

  • James

  De algemene voorwaarden voor mensen die geld willen verdienen zijn niet te vinden op de de facemij.nl. Net zoals op blogmij.nl en twitmij.nl is de verwijzing naar algemene voorwaarden niet clickable. Daarnaast zit er een typo in de cases van facemij.nl. Nu is de pagina toch leeg, maar als ze al zo slordig omgaan met hun eigen materiaal heb ik weinig vertrouwen in de correcte afhandeling van dit soort transacties.

  Ma 24 okt 2011, 15:35 [reply]

 • Facemij, de snelste manier om je edgerank te verneuken. Iig als je het mij vraagt. Dit is dus eigenlijk een "doneer je profiel" actie, maar dan voor adverterdeers waar je niet perse affiniteit mee hebt. Hoeveel is jou netwerk je waard? Dat van mij iig meer dan een paar euro. Zou ook al snel iemand blocken die ik dit zie doen in mijn omgeving. Het is al erg genoeg dat Facebook m'n data verkoopt aan derden, maar van je vrienden zou je beter verwachten.

  Ma 24 okt 2011, 17:09 [reply]

 • Inspringend op de reactie's: Facemij richt zich met name op Facebookers met een Facebook pagina zijnde onafhankelijke magazines (dus niet merken) met fans. Wij zien een sterke stijging van blogs en bladen die zich ook zichtbaar maken op Facebook. Met sponsored content op dergelijke pagina's kan aandacht/buzz worden gerealiseerd naar andere Facebook pagina's van merken die zich ook in toenemende mate profileren op het platform Facebook.

  Di 25 okt 2011, 10:49 [reply]

 • Dus we worden nu overspoelt met spam in onze timeline :p

  Zo 8 jan 2012, 19:04 [reply]

  • M. Houtvast

  Waarom zijn jullie algemene voorwaarden niet in te zien!?

  Wat betekent "Verdiensten per wall posting*"?

  Wo 21 nov 2012, 08:50 [reply]

 • waarom geen antwoord op de vraag?

  Za 5 jan 2013, 22:39 [reply]

 • Ik ga het proberen om extra geld bij te verdienen met dit. Kijken of het lukt...

  Za 10 aug 2013, 21:48 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines