31 januari 2013: Marketing Pioneers

31 januari 2013: Marketing Pioneers

Op 31 januari 2013 organiseert Multiscope voor de vierde keer Marketing Pioneers, een van de inmiddels leukste en boeienste events voor de innovatieve marketeers in Nederland en Belgie. De editie van 2013 zal plaatsvinden in het Tobacco Theater in Amsterdam. Iedereen die dit evenement niet wil missen moet daarom alvast 31 januari in z'n agenda noteren. 

Het Tobacco Theater was ooit een oude tabaksveiling en is omgebouwd naar een unieke industriële- en multifunctionele locatie in de bekendste theaterstraat van Amsterdam: de Nes. De vorige editie van Marketing Pioneers werd door bezoekers gewaardeerd met een hoog cijfer van 8,0. Zo'n 300 bezoekers zagen presentaties van onder andere Guy Kawasaki, Annemarie van Gaal, Daphna Bosman (Groupon), Oscar Diele (Spil Games) en Vanessa Visser (Pepsico). Bas Verhoogt van Mymuesli won de Marketing Pioneers PEP Talk. Een aanmoedigingsprijs van € 2.500 cash plus een opleidingscheque ter waarde van € 5.000 voor het beste vernieuwende idee, concept of bedrijf.

Marketing Pioneers is een exclusief netwerk waarin marketing dienstverleners samenwerken en hun contacten delen. Marketing Pioneers biedt bedrijven tevens de mogelijkheid om als sponsor deel te nemen aan dit vernieuwende evenement concept. Organisaties die onderdeel uit willen maken van dit netwerk kunnen contact opnemen met John Kivit (e-mail naar marketingpioneers@multiscope.nl) om het uitgebreide informatiepakket te ontvangen. Meer informatie over kaartverkoop en sprekers volgt snel.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines