Snapchat lanceert nieuwe lenzen voor de feestdagen

Snapchat lanceert nieuwe lenzen voor de feestdagen

​Snappy Holidays!

Vorig artikel Volgend artikel

Deze kerst ziet er natuurlijk anders uit dan anders. Om daar op in te spelen, lanceert Snapchat een aantal feestelijke lenzen die perfect zijn voor 2020.

En nog leuker. Mocht je je vrienden of familie willen verrassen tijdens een Zoom kerstdiner, dan zijn er ook lenzen uit het Snappy Holiday pakket in Snap Camera om jezelf om te toveren tot Sneeuwpop, Rendier, Baby Elf en nog veel meer.

Verschillende feestelijke lenzen van Snapchat

Santa’s Beard Lens: Zie jezelf veranderen in een kerstman met deze grappige lens. Je kunt gemakkelijk met een slider bepalen tot hoe lang je je kerstbaard laat groeien.

Family Portrait Lens: Wat is nu toepasselijker voor 2020 dan een ‘familiefoto’ met alleen jezelf?! met de machine learning technologie van Snap zie je jezelf als verschillende leden van een familie.

image001
Snappy Holidays!

Waar je Snapchat’s Holiday Lenses kunt vinden

Snapchatters vinden Santa’s Beard, Family Portrait, en nog veel meer Lenzen in de ‘holiday’ categorie in de Lens Explorer en in hun Carrousel in de app.

En dan is er nog iets anders leuks. Een extraatje tijdens je virtuele kerstfeest met Snap Camera.

Snap Camera is een gratis applicatie voor desktops waarmee iedereen kan ervaren hoe leuk het is om Lenzen te gebruiken op hun computer. Tijdens videocalls kun je een Lens kiezen om jezelf nog iets feestelijker aan je familie, vrienden of collega’s te presenteren. Met de nieuwe categorie ‘Snappy Holidays’ vol met kerst-Lenzen moet dat lukken!

image003
Snappy Holidays!
Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...