Jon Stewart zit op Twitter

Jon Stewart zit op Twitter

Amerikaanse presentator krijgt gelijk een vinkje

Vorig artikel Volgend artikel

Jon Stewart zit op Twitter. De bekende Amerikaanse presentator van talkshows krijgt meteen een geverifieerd account. Hij heeft binnen een dag 559 duizend volgers.

Hoewel het misschien de eerste keer is dat hij op Twitter verschijnt, past Stewart er al goed tussen - met een profielfoto die niet echt van hem is, maar van een hond.

Tweet van Jon Stewart

'Thanks for the warm welcome! I promise to only use this app in a sporadic and ineffective manner', zegt Stewart in zijn tweede tweetje ooit.

Jon Stewart is een Amerikaanse komiek, acteur, producent en auteur. Hij was vooral bekend als presentator van The Daily Show, die in 1996 begon, en als producent van The Colbert Report met Stephen Colbert. Dat zijn twee satirische televisieprogramma's die voornamelijk de Amerikaanse media en politiek te kijk zetten.

Op 3 maart 2006 presenteerde hij de 78ste Oscaruitreiking en op 24 februari 2008 presenteerde hij de 80ste.

Op 6 augustus 2015 presenteerde Stewart zijn laatste (extra lange) uitzending. Hij zei zich te willen richten op stand-upcomedyshows en mogelijk ook als nieuwscorrespondent te willen werken.

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...