Social Media20.06.2011

Grolsch start met Lowleaks en geeft nog 200 Lowlands kaarten weg


grolsch-start-met-lowleaks-en-geeft-nog-.jpg
grolsch-start-met-lowleaks-en-geeft-nog-.jpg

Nog nooit was Lowlands zo snel uitverkocht als in 2011. Binnen 2 uur was er geen kaart meer te krijgen en bleven veel Lowlanders teleurgesteld achter… Daarom heeft bierbrouwer Grolsch besloten om al haar beschikbare kaarten op één stapel te gooien en nog 200 mensen de kans te geven op een “Campingflight to Lowlands Paradise“. Geen kaarten voor bobo’s maar alleen voor echte muziekliefhebbers! Vanaf zaterdag 27 juni start Grolsch met Lowleaks en worden via www.lowleaks.nl verschillende opdrachten ‘gelekt’. Iedereen die de opdracht uitvoert en via Facebook de meest stemmen binnensleept, wint de felbegeerde toegangskaarten.

In de komende periode worden er regelmatig nieuwe Lowleaks gelekt. Deze variëren van foto- video- en tekstopdrachten tot real life opdrachten, waarvoor men door het land moet reizen. “Met Lowleaks willen wij alle mensen die misgegrepen hebben, alsnog de kans bieden om richting Biddinghuizen af te reizen en op Lowlands met een lekkere koude beugel te proosten in de Grolsch Beugelbar. Maar mensen moeten er natuurlijk wel iets voor doen! Alleen zij die echt alles uit de kast halen en tonen hoe graag ze naar Lowlands willen, winnen een kaartje.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.