Social Media13.08.2008

Meldt je aan en wordt startup van de maand!


Alle startups verzamelen! Meld je aan als je een maand lang bij Dutchcowboys met je (nieuwe) bedrijf in de schijnwerpers wilt staan. Een samenwerking met Beer & Innovation, gewoon even verder lezen voor het hoe en wat!

Soms lopen initiatieven door elkaar, soms sluiten ze op elkaar aan. Toen we bij The Crowds het initiatief namen tot Beer & Innovation (specialisten helpen startups een stap verder), vroegen de mannen achter Dutchcowboys of we zelf een maand lang als startend bedrijf een maand op de site wilden publiceren. Die kans grepen we natuurlijk met beide handen aan.

Maar toen die maand voorbij was, was de vraag: is het geen idee om samen te werken? Tuurlijk.

Dus wat is nu het geval?

  • Beer & Innovation is een initiatief dat  specialisten bij elkaar brengt die startups of mensen met een plan in een sessie van een uur in een kroeg van advies of feedback voorzien. De startup betaalt de consumpties, dat spreekt 😉 In september worden 4 sessies belegd.
  • Beer & Innovation organiseert regelmatig bijeenkomsten waar startups zich presenteren en ouwe rotten jonkies van advies voorzien. Ook daar volgt in september een nieuwe editie van.
  • Beer & Innovation selecteert voor Dutchcowboys de startups die een maand de ruimte krijgen om zich op de site te presenteren.

Wie op de hoogte wil blijven van Beer & Innovation en zich voor de nieuwsbrief wil inschrijven, wie aan de de stamtafel wil aanschuiven, wie ruimte wil vullen op Dutchcowboys, voor allen geldt: ga hier naartoe en vul je gegevens in of geef antwoord op een aantal vragen. Dan hoor je snel meer en kan er snel een startup op Dutchcowboys van start!