Social Media13.01.2008

`Overname Social movie network community Flixster`


-269.jpg
-269.jpg

Opnieuw gaat het gerucht dat IAC/InterActive -eigenaar van onder andere ASK.com, gifts.com en match.com- social movie network community Flixster wil overnemen.

Het gerucht loopt al sinds oktober 2007. De community -die zo een 40 miljoen geregistreerde gebruikers kent- zou voor 150 miljoen worden overgenomen door investeerder IAC.

Flixster is een social community puur gericht op films en de waardering van films. Het brengt je wereldwijd in contact met filmfreaks die een zelfde voorkeur voor films, acteurs en regisseurs hebben. Zo kun je online een filmtest doen die je vervolgens verbindt aan filmkenners met een zelfde voorkeur.

Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.