Social Media04.01.2008

Opnieuw gerucht van overname Plaxo


-233.jpg
-233.jpg

Plaxo is snelgroeiend en daarom interessant. Deze wat vreemde eend in social community-land stond zomer 2007 al in de belangstelling van concurrent Xing.

Er gaan opnieuw geruchten op dat Plaxo bezig is met een taxatie voor een eventuele overname. Het inhuren van een investeringsbank (Revolution Partners) door Plaxo maakt dit gerucht nog sterker.

Plaxo is de laatste tijd net als LinkedIn populair geworden als zakelijke online community.

Via TechCrunch

Patrick Petersen

Vreemde eend Patrick Petersen RDM MA MSc is een ervaren ondernemer, spreker en docent (aan onder andere Nyenrode Business University, Beeckestijn Business School en EURib) die het nuchtere ‘lachen en leren’ combineert in zijn inspirerende optredens. Senior online strateeg, crossmediaal marketeer, contentmarketeer, internetondernemer, internationaal spreker, docent en auteur. Hij studeerde af op divers eigen (content-) marketingmodellen die hij voor tal van internationale organisaties, zoals Heijmans, Hästens, Somfy smart home, Trendhopper holding, T-Mobile Nederland, AtMostTV, TU Delft, IKEA Nederland, MTV Europe en Coolcat, succesvol in de praktijk bracht.