UFC pakt illegale streamers keihard aan

UFC pakt illegale streamers keihard aan

'We've got him!'

Vorig artikel Volgend artikel

We doen het allemaal wel eens. Of we hebben het allemaal wel eens gedaan. Een illegale stream van een sportwedstrijd opzetten. De grote baas van de Ultimate Fighting Championship (UFC), een organisatie de MMA-gevechten organiseert, is er helemaal klaar mee. Hij gaat terugvechten!

Dustin Poirier vs Conor McGregor 2

Komende zaterdag vechten Dustin Poirier en megaster Conor McGregor voor de tweede keer tegen elkaar. Het gevecht zal plaatsvinden in de Etihad Arena op Yas Island, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten.

Dana White is het zat

Dana White, president van de UFC, waarschuwde alle 'motherf$kers' die van plan zijn om UFC 257 - en elk ander pay-per-view (PPV) -evenement in 2021 - illegaal te streamen. Hij heeft een speciale verrassing als hij ze betrapt op het overtreden van de wet. Illegale sportwedstrijden mag namelijk ook in Amerika niet.

Dana White beweert dat hij en zijn team een van de vele mensen hebben opgespoord die deelnemen aan de piraterij en illegale streaming van UFC-evenementen.

Volgens White hoeft die persoon alleen maar te beginnen met het streamen van het UFC 257 evenement van zaterdag, en ze zijn zo goed als betrapt. Hoe ze dat precies gaan doen is niet bekend.

Schermafbeelding 2021-01-21 om 15.36.49

Dana White roept op om te streamen: 'Durf het maar!'

Toen een journalist een vraag stelde over de illegale streamers ging White even los: ,,Ik ben blij dat je me daarnaar vraagt," zei White op de UFC 257 persconferentie. ,,We hebben er een. We hebben hem. We kijken nu naar deze man. Het enige wat je hoeft te doen is het op zaterdag aan te zetten, en we hebben je, klootzak. Ik kan niet wachten. Zet hem zaterdag aan, streamers, en kijk wat er gebeurt." Harde taal van de grote man van de UFC.

Dit is niet de eerste keer dat White zich op streamers richt. De UFC-baas heeft onlangs oorlog gevoerd tegen de mensen die het product van zijn bedrijf illegaal namaken.

Photo by Damir Spanic on Unsplash

Schermafbeelding 2021-01-21 om 15.37.02
Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...