Online11.05.2013

23 mei 2013 Automated Trading Summit


23-mei-2013-automated-trading-summit.jpg
23-mei-2013-automated-trading-summit.jpg

Op 23 mei 2013 organiseert de IAB Taskforce Automated Trading dé Automated Trading Summit van Nederland in The Harbour Club te Amsterdam. Na de succesvolle editie van vorig jaar wordt het nu weer een groots event in Nederland, gericht op Automated Trading en alle trends en ontwikkelingen. 

Onder leiding van dagvoorzitter Joris van Heukelom zullen diverse toonaangevende sprekers u deze dag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en hun visie op digital advertising en automated trading. Sprekers van o.a. de volgende bedrijven zijn deze dag aanwezig: TURN, Platform161, Google, IAB Nederland, Improve Digital, Forrester en Deloitte. Tijdens het event is er naast alle presentaties natuurlijk ook de mogelijkheid om te netwerken met senior executives uit de industrie. 

De summit is bedoeld voor media bureaus, adverteerders, publishers, ad networks, (agency) trading desks, data exchanges, ad exchanges, technologie providers en alle andere partijen geïnteresseerd in automated trading. Op de website staat info over het programma en de sprekers