Online10.01.2012

Hyped.nl verhuist naar HUB Uitgevers


hyped-nl-verhuist-naar-hub-uitgevers.jpg
hyped-nl-verhuist-naar-hub-uitgevers.jpg

Hyped.nl verhuisd met terugwerkende kracht naar HUB Uitgevers. Het was geen geheim dat Jeroen Bertrams, oprichter van Hyped.nl, al langer de site in de verkoop had staan. Hij blijft ook in de toekomst betrokken bij de site hetgeen goed voor Hyped en HUB Uitgevers is. Volgens het persbericht moet de website een belangrijke bouwsteen worden in de digitale ambities van de uitgever. Zo wordt Hyped als voorbeeld de exclusieve leverancier van content op het gebied van persoonlijke technologie voor Z24, de belangrijkste nieuwsite van de Haarlemse uitgever.

Jeroen zegt zelf over deze overname : “Voor mij was het belangrijkste dat Hyped.nl terecht zou komen in een redactionele omgeving waar de site de groei kan bereiken die ik ook voor ogen heb, maar die ik door mijn andere zakelijke activiteiten niet kon realiseren. Ik blijf de komende jaren volgens afspraak, maar ook uit betrokkenheid en passie actief voor Hyped.nl, waardoor de overgang zo soepel mogelijk zal zijn. HUB Uitgevers is voor mij het ideale huis voor Hyped.nl.” Wij wensen Jeroen en HUB uitgevers veel succes met de overname. Jeroen well done !

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.