Online10.01.2012

Thuisbezorgd.nl haalt 13 miljoen op voor internationale expansie


thuisbezorgd-nl-haalt-13-miljoen-op-voor.jpg
thuisbezorgd-nl-haalt-13-miljoen-op-voor.jpg

Thuisbezorgd.nl heeft 13 miljoen euro groeikapitaal opgehaald bij Prime Ventures. De investering zal worden gebruikt om haar internationale groeiplannen te versnellen.

Het gaat duidelijk goed met Thuisbezorgd.nl. Steeds meer consumenten weten de site te vinden. Het bedrijf is inmiddels onder de naam Takeaway.com actief in negen andere Europese landen met verschillende merken zoals Pizza.be, Lieferservice.de en Lieferservice.at. Er zijn inmiddels 9.000 restaurants aangesloten waar consumenten via de website of mobiele applicaties hun favoriete maaltijd kunnen bestellen. Takeaway.com levert op dit moment op jaarbasis voor meer dan 100 miljoen euro aan maaltijdbestellingen aan ruim 3 miljoen consumenten. Het bedrijf is daarmee marktleider in Nederland en België en één van de grootste eten-bestelsites in Duitsland en Oostenrijk.

Jitse Groen, directeur en oprichter van Thuisbezorgd.nl: “Onze missie is eenvoudig: we brengen consumenten en bezorgrestaurants samen. Onze online en mobiele platforms bieden klanten toegang tot een groot aantal restaurants, die op hun beurt op een gemakkelijke wijze meer omzet kunnen genereren. Dit concept, dat meerdere malen in de prijzen is gevallen, heeft Thuisbezorgd.nl marktleiderschap gebracht. De investering stelt ons in staat onze grenzen verder te verleggen“.