Online26.03.2010

Drie Thuiswinkel Awards voor Bol.com


drie-thuiswinkel-awards-voor-bol-com.jpg
drie-thuiswinkel-awards-voor-bol-com.jpg

Tijdens het Thuiswinkel Award gala van gisteren heeft bol.com 3 keer het podium mogen betreden om een publieksprijs in ontvangst te nemen. Met name de Thuiswinkel Award in de categorie ‘Speelgoed, hobby en kado‘ had een gouden randje. Het was namelijk de eerste keer dat bol.com meedeed in deze categorie.

In oktober 2009 zijn ze gestart met de verkoop van speelgoed. Een half jaar later worden ze door het publiek al verkozen tot beste webwinkel in deze categorie. De andere categorieën waar gewonnen werd zijn: ‘Cd’s, dvd’s en games‘ en ‘Boeken en tijdschriften‘. Het is alweer het negende jaar op rij dat ze een Thuiswinkel Award in de wacht slepen.

In totaal won het bedrijf 19 jury- en publieksprijzen bij de verkiezingen van de beste webwinkel van Nederland. Het is daarmee met afstand de meest bekroonde webwinkel van Nederland.

“Op zich zijn we nooit zoveel bezig met het winnen van prijzen, we richten ons meer op al hetgeen er volgens ons nog beter kan om echt de allerbeste winkel van Nederland te worden. Toch is vooral de Thuiswinkel-publieksprijs bijzonder, omdat dit echt een prijs is die de waardering van onze klanten laat zien. En om dan in alle categorieën waarin we waren genomineerd door de Nederlandse consument als beste webwinkel te worden gekozen, is echt geweldig. We zien hierin vooral een aansporing, om nog harder te werken en de winkel nog beter, uitgebreider, en inspirerender te maken”, zegt Daniel Ropers, algemeen directeur bol.com.

Een overzicht van alle winnaars publieksprijzen categorieën groot:

Baby & Kindermode
Simplycolors.nl

Boeken & Tijdschriften
bol.com

Cds, dvds en games
bol.com

Computer hard- & software
123inkt.nl

Consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur
Modern.nl
 
Damesmode
Wehkamp.nl
 
Financiële diensten
Paypal.nl
 
Herenmode
Score.nl
 
Persoonlijke verzorging & Levensmiddelen
Yvesrocher.nl
 
Reizen & vrije tijd
Landal.nl

Schoenen & Sport
Avantisport.nl

Speelgoed, Hobby & Cadeau
bol.com

Telecom
Coolblue.nl

Vliegtickets
Transavia.com

Warenhuizen
Wehkamp.nl