Online12.12.2009

YouTellMe niet langer in beta


youtellme-niet-langer-in-beta.jpg
youtellme-niet-langer-in-beta.jpg

‘Samen slimmer shoppen’ dat is de slogan van YouTellMe, een social shopping site, en volgens eigen zeggen de eerste van Nederland.

Op de site helpen consumenten elkaar met winkelen op het Internet. Het ontdekken, tippen en delen van producten en productinformatie met het eigen sociale netwerk staan centraal. “Na een jaar hard werken aan het platform gaat YouTellme begin december uit Beta: klaar om social shopping in Nederland te introduceren.

Social shopping is een combinatie van online shopping en online sociale netwerken, zoals Hyves of Facebook.

In de Verenigde Staten bestaat social shopping al wat langer en is het inmiddels een veelbesproken begrip. Nederland is echter nog niet zo bekend met het fenomeen. YouTellMe wil daar verandering in gaan brengen.

Joost Nauta, directeur en één van de oprichters van de website: “We willen online shoppen voor iedereen gemakkelijker én, niet te vergeten, leuker maken. Minder keuzestress, orde in de chaos op internet, nooit meer teveel betalen en nooit meer een miskoop doen. Samen slimmer shoppen, dus.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.