Online22.07.2009

Open dag College of Multimedia


open-dag-college-of-multimedia.jpg
open-dag-college-of-multimedia.jpg

College of MultiMedia organiseert op 23 augustus a.s. van 10:00 tot 16:30 uur een open dag en workshops voor iedereen die is geïnteresseerd in 3D-design en -animatie, videoproductie, webdesign, sounddesign en meer.

Door het bijwonen van een les, krijgt men een goede indruk van de kwaliteit van de lessen, de expertise van docenten en de sfeer op school. Dat is precies de reden waarom CMM geïnteresseerden uitnodigt voor een open dag en deelname aan workshops. Bezoekers kunnen interessante en leerzame demonstraties bijwonen. Zowel de opleidingen als de door Apple, Adobe en Digidesign geautoriseerde cursussen komen hierbij aan bod. Daarnaast lopen er docenten en studenten rond aan wie vragen gesteld kunnen worden.

Ieder uur zullen er vier verschillende workshops plaatsvinden van steeds een uur. Deelnemers maken tijdens de workshop zelf een webpagina of een 3D object, monteren een digitale film of nemen hun eigen geluid op en bewerken dit. Gezien het beperkte aantal plaatsen is het voor de workshops wel nodig om jezelf van te voren in te schrijven.

Meer info daarover kan je vinden op de website.