Online31.10.2008

MyHeritage nu in 34 talen beschikbaar


myheritage-nu-in-34-talen-beschikbaar.jpg
myheritage-nu-in-34-talen-beschikbaar.jpg

MyHeritage kondigde vandaag de lancering van negen nieuwe talen aan op zijn website. Dit betekent dat MyHeritage nu in 34 talen beschikbaar is. De nieuwe talen zijn Deens, Roemeens, Bulgaars, Servisch, Kroatisch, Litouws, Maleisisch, Arabisch en Perzisch. “Onze ervaring is dat families over de gehele wereld een grote behoefte hebben over hun geschiedenis te leren en contact te houden met familieleden“, zei Gilad Japhet, oprichter en CEO van MyHeritage. “Onze  ambitie is dan ook om de meest inclusieve online bestemming voor families te worden, ongeacht waar familieleden zich bevinden, of welke talen ze spreken.

MyHeritage helpt meer dan 26 miljoen mensen over de hele wereld contact met elkaar te houden en helpt families om op een leuke en makkelijke manier hun familiegeschiedenis te onderzoeken.

Die indrukwekkende groei is gebaseerd op de toenemende behoefte van families om contact met elkaar te houden, over elkaar te horen en online nieuws en foto’s te delen. Toegang tot MyHeritage is te krijgen via internet of door een simpel gratis software-programmaatje te downloaden.

Onlangs nog nam MyHeritage het Sociaal familienetwerk Kindo over.