Online27.05.2008

Verticale zoekmachine voor kinderkleding


verticale-zoekmachine-voor-kinderkleding.jpg
verticale-zoekmachine-voor-kinderkleding.jpg

Vandaag is de website Boezoe.nl gelanceerd.

Ouders die tot op heden verdwaalden in het woud van kinderkleding aanbieders zullen hier blij mee zijn.

BoeZoe.nl toont als enige (volgens eigen zeggen) in Nederland op één website het aanbod, inclusief foto, van professionele webshops naast die van particuliere aanbieders. Nieuw én gebruikt. De consument heeft eenvoudiger en sneller direct zicht op de kinderkleding die in Nederland wordt aangeboden en ook de kleinere webshops kunnen hun kinderkleding onder de aandacht brengen bij een veel groter aantal potentiële kopers.
Een website die breder is van opzet is bijvoorbeeld Flavourites.nl , dat is echter veel meer een verzameling van webshops en geen verticale zoekmachine.

Zoekwekker:

Wanneer het door jou gewenste kledingstuk er niet bij zit, kun je gratis een zoekwekker instellen. Boezoe houdt dan in de gaten op welke kledingstukken je zoekt, bijvoorbeeld een broek, en stuurt je automatisch een e-mail zodra er weer “nieuwe”  broek in Nederland wordt aangeboden. Middels een link in je e-mail krijg je alleen de nieuw aangeboden kleding te zien, je hoeft je dus niet nogmaals door alle aangeboden kleding heen te worstelen. Niet heel bijzonder, wel origineel.

Boezoe.nl nodigt de nog ontbrekende webshops uit om hun website aan te melden.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.