Online24.11.2007

Intermax kiest voor aparte profilering bedrijfsonderdelen


1195906706ii.jpg
1195906706ii.jpg

Ik ben er trots op dat de organisatie waarvoor ik eindveranwoordelijk ben een belangrijke volgende stap in haar ontwikkeling maakt. Gezien de groei van de organisatie en de ontwikkelingen in de markt hebben we besloten Intermax een nieuwe, nog duidelijker uitstraling te geven. Dat houdt in dat vanaf dat moment onze onderneming in de markt wordt gepresenteerd als:

Intermax Interactive. Dit onderdeel is gericht op : Strategie, Creatie en realisatie van internetconcepten en internetapplicaties en

Intermax Managed Hosting. Hier is de focus op professionele hosting diensten voor complexe en bedrijfskritische IT systemen en infrastructuren

De dienstverlening wordt in aparte bedrijven ondergebracht. Zij krijgen eigen verantwoordelijkheid voor markt- en klantbenadering en zijn zo in staat zich nóg beter te presenteren en te organiseren.

Intermax Interactive heeft bovendien een eigen gezicht gekregen. Het nieuwe logo straalt een creatieve en duurzame nieuwe zakelijkheid uit.

Intermax is een full-service internetbureau, dat al meer dan 13 jaar actief is op de markt van creatieve internetconcepten, de bouw van webapplicaties en professionele, betrouwbare managed hostingdiensten. Intermax is uitgegroeid tot een toonaangevend internetbureau met bekende opdrachtgevers in diverse markten.

De twee bedrijven zijn natuurlijk nauw verwant aan elkaar en maken deel uit van de Intermax groep. Klanten kunnen blijvend gebruik maken van de synergetische voordelen.