Online20.11.2007

Geef eens een nieuwe partner kado!


1195570701cadeau.jpg
1195570701cadeau.jpg

De feestdagen komen er weer aan, gezellig, behalve voor veel singles. Ook voor vrienden en familieleden levert de vrijgezelle status van broer, zus, vriend of vriendin een probleempje op. Want wat geef je de zoekende single met sinterklaas of kerst? Een fles wijn of diner-voor-twee is wat wrang. De kwestie inspireerde de makers van kadopagina.nl tot een nieuw kado: laat Sint of de kerstman eens een nieuwe partner brengen. In de vorm van een kadobon voor een avondje speeddaten, kan het sinterklaas- of kerstkado dit jaar wel eens dé oplossing zijn voor knusse feestdagen volgend jaar.

Bij de site koop je belevenissen in de vorm van een kadobon”, aldus Jim Advocaat van Kadopagina.nl. “Maar belevenissen wil je delen. Het is leuker met om met zijn tweeën een koe te gaan knuffelen dan alleen. Dan moet je alleen wel een partner hebben om dat samen mee te beleven.” Ook mensen die een beleveniskado aan een single willen geven kennen dat dilemma. De oplossing zou wel eens kunnen zijn om iemand een partner kado te geven.

Het date-arrangement is een ontspannen manier om snel kennis te maken met veel verschillende leuke mensen. Tijdens de avond die een uur of 3 duurt, praat je steeds 3 minuten met 25 verschillende mensen. “Per gesprek beslis je of je het bij dat ene gesprek laat of dat de kennismaking naar meer smaakt”, aldus Jim Advocaat. Het arrangement kost € 29,50 en omvat naast toegang tot de speeddate, een welkomstdrankje en diverse hapjes. De avonden worden georganiseerd in Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Den Bosch en Den Haag.