Online04.10.2007

Help! Wij solliciteren samen!


1191451330070411-4women.jpg
1191451330070411-4women.jpg

Tijdens mijn zoektocht als Executive searcher naar twee marketingmanagers (bij verschillende bedrijven) kwam ik op een van de grotere online CV-databases deze opmerkelijke advertentie tegen:

Gedreven Marketingteam (!) zoekt nieuwe werkgever

Doelstelling: Team van gedreven marketeers zoekt nieuwe uitdaging.

* 4 dames * gemiddelde leeftijd: 30

* gemiddeld aantal jaren werkervaring: 9 * gemiddeld opleidingsniveau: HBO+ * ieder heeft zijn eigen marketing specialisatie * achtergrond zeer divers: van medewerker tot manager * allen woonachting in midden van het land

ERVARING: 1/2006 – Huidig VERTROUWELIJK provincie Utrecht Branche: Alle

We zijn marketingtoppers met brede achtergrond.

Diverse specialisaties: brand management, eventmarketing, direct marketing, communicatie, public relations, project management.

Leidinggevende ervaring. Goed op elkaar ingespeeld.

Bent u serieus geinteresseerd dan kunt u onze CV’s opvragen door te reageren op deze advertentie.

OPLEIDING: HBO

Ik stel me voor dat het niet zo leuk is bij hun huidige werkgever en dat ze het zó leuk hebben met elkaar dat ze een sluw plannetje hebben bekokstoofd om samen ineens weg te gaan.

Maar ja, wie zoekt er nu een heel team? Ik ken deze dames dus niet, maar wie ruimte heeft voor een kwartetje dames mag me bellen, pas dán ga ik ze uitnodigen!

Opmerkelijke actie…

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.