Nieuws20.02.2019

Wasservice die je was gratis ophaalt en binnen 48 uur schoon thuis bezorgt


Miele lanceert sinds deze week de Miele Landry Club, een speciale wasservice die je was gratis ophaalt en binnen 48 uur perfect gestreken thuisbezorgd. Heel makkelijk voor de drukke dagen.

Ondertussen heeft Miele 120 jaar ervaring in wassen, de Miele Landry Club beschikt daarom ook over eigen was experts die je kleding perfect schoon krijgen en langer mooi weten te houden.

Miele Laundry Club

Miele ziet een duidelijke verschuiving in de markt van product naar service. Consumenten hebben vandaag de dag minder tijd voor o.a. de was te doen. De Miele Laundry Club sluit op deze manier naadloos aan op de behoefte van de consument. Het is niet de eerste dienstverlenende service van de Miele Laundry Club, al eerder introduceerde Miele de studenten Laundrette: een gemeenschappelijke wasruimte voorzien van Miele wasmachines en drogers.

Mocht je jezelf afvragen hoe Miele de was vanuit de Laundry Club naar je huis brengt? Alle orders worden in een speciale bakfiets bij je thuisbezorgd. De wasservice van de Miele Landry Club is momenteel alleen nog te gebruiken in Amsterdam. Naar verwachting zal Miele de service dit jaar nog uitbreiden naar andere steden in Nederland.