Nieuws15.02.2019

Het voelt eindelijk als lente, ook al is het vandaag warmetruiendag


#lente inclusief mooie foto's vandaag trending op social media

Je kunt je al bijna niet meer voorstellen dat we nog maar een week geleden bijna uit ons hemdje waaiden. En dat er een paar weken geleden nog een respectabel pak sneeuw is gevallen. Herinner je je nog die horror avondspits van 22 januari? Als je nu naar buiten kijkt, lijkt die gelukkig alweer heel lang geleden.

Warmetruiendag

Vandaag is trouwens uitgeroepen tot ‘warmetruiendag’. Een initiatief van Klimaatverbond Nederland om energieverspilling tegen te gaan, de verwarming een graadje lager te zetten en een warme trui aan te trekken. Met temperaturen die over de 10 graden gaan vandaag, hoef je in ieder geval geen dikke wollen exemplaar uit de kast te trekken.

#LENTE

Ondanks dat we in Nederland niet vies zijn van klagen over het weer en files, kunnen we ook heel erg genieten van een lentezonnetje. De hele week stemt al een stuk vrolijker dan de eerste zes weken van het jaar, maar vandaag krijgt dit lentegevoel op social media bijzonder veel aandacht. En die positiviteit delen we graag, dus laten we je bijzonder fijne foto’s en berichten zien over de #lente. Enjoy!

En wanneer de korte broek uit de kast kan? Nou, als je in het zuiden van het land woont misschien al dit weekend. De temperaturen kunnen hier oplopen tot 17 graden!

Irene Boskma

Irene is tekstschrijver en blogger. Naast schrijven vindt ze het leuk om hard te lopen en de wereld rond te reizen. Of dat nu korte of lange trips zijn, een verre reis of een bestemming in eigen land. Ze leest dan ook veel reisverhalen om inspiratie op te doen en schrijft graag haar eigen belevenissen op. Omdat ze vindt dat elke plek iets bijzonders heeft, reist ze voor Travelvalley overal naartoe. Ook in haar vrije tijd ontdekt ze graag de wereld en af en toe gaat ze een tijdje weg om als digital nomad vanaf de andere kant van de wereld te werken.