Nieuws08.01.2018

De Dutchcowboys Daily van 8 januari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 8 januari 2018.

Pilot: betalen met nieuwe wearables

ABN Amro gaat betalen met wearables voor het eerst met klanten testen. Na eerdere en succesvolle interne testen in 2017, kunnen 500 klanten straks uitvinden hoe het is om contactloos te betalen met een ring, horloge, armband of sleutelhanger. ABN AMRO maakt het als eerste bank mogelijk om wereldwijd te betalen met een wearable die direct gekoppeld is aan een betaalrekening. Klanten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor een pilot van vier maanden. In ruil voor het gebruik van de wearables vraagt de bank feedback via een app zodat het gebruik continu geoptimaliseerd kan worden gedurende de pilot.

afbeelding_header_wearables
afbeelding_header_wearables

CES 2018: Samsung’s The Wall is 146 inch aan MicroLED tv

Samsung wil koste wat kost de tv-oorlog gaan winnen, dus komt het op de CES met The Wall: een monstreuze 146 inch (3,7 meter) tv. Er zijn een aantal opvallende dingen aan The Wall, behalve het formaat.
Ten eerste zegt Samsung dat het de eerste modulaire tv ter wereld is. Dat betekent niet dat je er verschillende naast elkaar kunt hangen met kleine randjes tussen de panelen. Nee, volgens Samsung kun je het paneel zo groot maken als je wilt, zonder enig spoor van waar de stukken aan elkaar zitten.

the-wall-microled-tv-samsung
the-wall-microled-tv-samsung

Rondje in een Ferrari FXX-K

Chris Harris neemt de Ferrari FXX-K mee voor een paar rondjes over het Daytona International Speedway in Florida. Met nog een ronde te gaan besluit hij dat het tijd is om de machtige “qualify mode” te gebruiken.

McAfee beschermt identiteitsgegevens

Met de recente massale datalekken in het achterhoofd heeft McAfee vandaag een nieuwe oplossing voor identiteitsdiefstal aangekondigd die verder gaat dan traditionele antivirusprogramma’s.

Met McAfee Identity Theft Protection komt het bedrijf met een innovatieve oplossing waarmee de digitale wereld een veiligere plek wordt om te wonen, te werken en te spelen. Met McAfee Identity Theft Protection kunnen gebruikers hun identiteitsgegevens proactief beschermen met persoonlijke monitoring, financiële monitoring en hersteltools. Daarnaast is McAfee, via nieuwe partnerinnovaties in samenwerking met D-Link en Samsung, actief op het gebied van huisautomatisering, mobiele beveiliging en privacy.

mcafee
mcafee

Going viral: nieuwjaarsduik

Het is alweer een week geleden. Nieuwjaar, en ook de nieuwjaarsduik. Deze video gaat nu pas echt viral. De heren maken ook een nieuwjaarsduik, maar dan met de auto.