Nieuws30.01.2018

De Dutchcowboys Daily van 30 januari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 30 januari 2018.

Rabobank lanceert Rabo Frontier Ventures

Rabobank lanceert vandaag Rabo Frontier Ventures (RFV), een strategisch investeringsfonds van €60 miljoen dat zich richt op kansrijke beginnende Fintech en Food & Agri bedrijven. RFV is onderdeel van Rabobank Groep en maakt deel uit van de innovatiestrategie van de bank.

rabobank-investeert
rabobank-investeert

Volgende editie Jumbo racedagen met Max Verstappen nog grootser

Voor de derde keer op rij organiseert Jumbo in samenwerking met Circuit Zandvoort, Red Bull Nederland en Max Verstappen de ‘Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen’. Op zondag 20 en maandag 21 mei kunnen alle fans van Max de Formule 1-ster weer van dichtbij in actie zien op het circuit in Zandvoort.

Het grootste race-event van Nederland belooft voor de liefhebbers weer hét dagje uit van het jaar te worden. De organisatie zorgt tijdens het Pinksterweekend voor nog meer spektakel en een nog grotere Formule-1 beleving. Daarnaast is er weer een indrukwekkend raceprogramma, is er meer entertainment en een uitgebreid food aanbod voor de hele familie.

max-redbull-circuit
max-redbull-circuit

Nieuwe trailer Ant Man & The Wasp

Real heroes. Not actual size. Hieronder staat de nieuwe trailer voor Ant-Man & the Wasp. Vanaf juli in de bioscoop.

Hoogteverschil

Als je de kleinste vrouw ter wereld naast de langste man ter wereld zet heb je een verschil van een heel mens: één meter 89 centimer verschil om precies te zijn. Sultan Kösen uit Turkije meet namelijk twee meter 51 terwijl Jyoti Amge uit India slechts 63 centimeter groot is. Ze ontmoetten elkaar in Egypte en maakten foto’s bij de piramides, die ineens niet het interessantste op de Egyptische zandvlaktes waren. Bi-zar.

Nationale GezondheidsBeurs heeft recordaantal deelnemers voor 11 editie

De 11e editie van De Nationale GezondheidsBeurs, die gehouden zal worden van 1 t/m 4 februari in de Jaarbeurs Utrecht, kent dit jaar een recordaantal van 329 exposanten en dagelijks 131 presentaties en workshops over een gezonde leefstijl.

Ondermeer Rico Verhoeven (Wereldkampioen kickboksen), Fajah Lourens (Killerbody Motivation), Vivian Reijs (VoedingsCoach) en nog vele andere sprekers, bloggers en influencers zijn aanwezig.

nationale-gezondheidbeurs
nationale-gezondheidbeurs