Nieuws29.01.2018

De Dutchcowboys Daily van 29 januari 2018


In de Dutchcowboys Daily vind je nieuwe, opvallende, leuke, interessante of niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 29 januari 2018.

Alfa Romeo-Sauber gaat de C37 op 20 februari onthullen

De Formule 1 auto van het nieuwe Alfa Romeo-Sauber team zal op 20 februari als eerste onthuld worden. Voor alle details moeten we dus nog even wachten. Maar samen met Williams zijn ze weleen van de eerste teams die de nieuwe wagen aan het grote publiek laten zien.

Federer flikt het weer!

Roger Federer heeft gisteren voor de zesde keer de Australian Open weten te winnen, tevens zijn twintigste Grand Slam titel. daarmee heeft hij nu vier titel meer t.o.v. nummer 2 op die lijst: Rafael Nadal. De 36-jarige Zwitser won in de finale van Marin Cilic met 6-2, 6-7, 6-3, 3-6, 6-1. Een emotionele Roger Federer bedankt vervolgens de fans op de manier die we van hem kennen.

Trailer: The Ritual

Netflix is lekker bezig met nieuwe content, dit weekend kwam de eerste trailer naar buiten van het nieuwe horror project: The Ritual.

Daarin zien we een groep van 4 vrienden die aan het hiken zijn, maar ze moeten onverhoopt een kortere route nemen. Dat pakt wat anders uit en de heren krijgen te maken met een gevecht tegen verbeelding en realiteit. Deze Netflix Original film is vanaf 9 februari te zien. Hieronder alvast de trailer!

Arya Stark ‘verklapt’ wanneer we seizoen 8 van Game of Thrones kunnen verwachten

Het lijkt erop dat Maisie Williams, die we natuurlijk allemaal kennen als Arya Stark in Game of Thrones, naar buiten heeft gebracht wanneer we het laatste seizoen van de populaire serie kunnen verwachten. In een interview met Metro, zegt de 20-jarige actrice:

We wrap in December and we air our first episode in April.” Daar voegt ze nog aan toe: “There’s a lot that goes into the final edit. You would not want to rush this season at all. We owe it to our audience and our fans to really do this final season to the best of our abilities.

April 2019 dus. Echt nog een eeuwigheid!

<i>Afbeelding via HBO.</i>
Afbeelding via HBO.

Dirk komt met 100% versgarantie

Van biologische aardappelen en sperziebonen, tot bananen en avocado’s. Bij Dirk heb je altijd al goede kwaliteit groente en fruit tegen een lage prijs. En daar gaan ze nog iets aan toevoegen. De afdeling AGF staat sinds gisteren (zondag 28 januari) in het teken van 3 garanties: 100% vers, niet goed, geld terug en de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

groente-fruit-dirk
groente-fruit-dirk