Nieuws09.06.2017

De DC Daily van 9 juni 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 9 juni 2017.

De slechtste high five ooit

Als je wel eens een high five hebt gemist of verprutst weet je hoe dat is: altijd een beetje beschamend. Het wordt erger als er camera’s bij zijn die vastleggen dat je hebt gemist.

Het kan echter nog veel, veel erger: je kunt ook net een relatief klinkende victorie hebben behaald als Jeremy Corbyn met je partij, een vrouw naast je een high five willen geven en dan niet doorhebben dat er geen hand is om jouw hand tegen te houden. Oeps.

Mooie redding, dat wel.

De ergste zomerbaantjes

Jimmy Fallon heeft altijd leuke segmenten waarin mensen tweets insturen over een bepaald thema. Deze is ook weer erg leuk: de ergste zomerbaantjes en wat ze daar moesten doen. Tortillachips sorteren? Iemands haar vlechten? Assistent-badmeester zijn? Het kan altijd erger dan wat je misschien nu doet…

De Game of Thrones S7 finale wordt heel lang

Het is vreselijk irritant dat er minder delen in de seizoen 7 zitten van Game of Thrones, maar om het een beetje goed te maken zijn die delen wel allemaal langer. Watchers on the Wall meldt dat de laatste twee afleveringen van seizoen 7 zelfs meer dan 70 minuten gaan duren. De finale is zelfs 81 minuten!

Alle afleveringen zijn langer dan gewoonlijk, dus het goede nieuws is dat we eigenlijk maar twee afleveringen minder krijgen, als je naar het totale aantal minuten kijkt in seizoen 7.

GoT-Sn7_FirstLook_01
GoT-Sn7_FirstLook_01

Novak Djokovic demonstreert typisch vrouwentennis

Vrouwentennis: niet iedereen kan er goed naar kijken want er komt vaak een hoop gekreun bij kijken. Sommige speelsters moeten voor iedere service hun haar en rokje goed doen en ook dat duurt soms heel lang. Novak Djokovic demonstreert een typisch spelletje vrouwentennis, hilarisch!

James Cord…Bond.

James Corden is altijd grappig, maar in deze video waar hij met David Beckham samen speelt terwijl ze zogenaamd auditie doen voor de rol van de nieuwe James Bond is vrij hilarisch. Wie wil het meer? Wie is er geschikt voor? Wie krijgt ‘m dat is natuurlijk de vraag.