Nieuws08.08.2017

De DC Daily van 8 augustus 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 8 augustus 2017.

Internationale kattendag

Kattenfilmpjes, er is online letterlijk geen ontkomen aan. Katten maken gewoon deel uit van Facebook, van YouTube en van het internet. Uiteraard is ook een internationale kattendag, een dag waarop we allemaal even stilstaan bij .. onze katten natuurlijk! Dit zijn de 11 populairste katten van het internet, kattenfilmpjes check je hier, happy #InternationalCatDay.

Nagenieten

Nog even nagenieten van de huldiging en het feest voor de oranjevrouwen na de historische overwinning op het EK voetbal doe je met onderstaande video van de NOS!

The loot train attack

Iedereen heeft gisteren natuurlijk zitten smullen tijdens het laatste kwartier van de vierde aflevering van Game of Thrones. Een gevecht dat qua filmen op locatie misschien wel groter was dan de ‘Battle of the Bastards.

En dat heeft natuurlijk alles te maken met Drogon die behoorlijk bepalend is in deze strijd tussen Daenerys en de Lannisters. HBO geeft in onderstaande special wat meer inzicht in het filmen van de ‘Loot train attack.

Zlatan Legends

Zlatan Ibrahimovic is natuurlijk op voetballend gebied al een legende! Op het moment alleen wel clubloos en herstellende van een gescheurde kruisband. Dus waar en of we hem nog in actie gaan zien is onduidelijk. Maar hij heeft niet stil gezeten. Op 17 augustus komt namelijk zijn mobiele game uit: Zlatan Legends.

Preview aflevering 5 Game of Thrones

En we blijven nog even bij Game of Thrones. De preview voor volgende week. Na het spannende einde vraagt iedereen zich af hoe het gaat met Jamie, en in deze trailer zien we (of ja Brann) eindelijk het leger White Walkers.

Zapdos in Pokemon Go

Goed nieuws voor iedereen die nog bezig is met Pokemon Go. Zo heeft Niantic via Twitter naar buiten gebracht. Zapdos is evenals de andere legendarische Pokémon, alleen te vangen in een Raid.

Jennifer Lawrence in Mother

De nieuwe film van regisseur Darren Aronofsky (Requim for a Dream, Noah, Black Swan) met o.a. Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Domhnall Gleeson, Michelle Pfeiffer en Brian Gleeson. Vanaf 14 september in de bioscoop.