Nieuws05.12.2017

De DC Daily van 5 december 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 5 december 2017.

Online advertenties steeds vaker ingezet door internetcriminelen

Het aantal fake-websites dat via online advertenties meelift op de naamsbekendheid van een Nederlands topmerk, steeg in 2017 met meer dan 360%. Dat blijkt uit een analyse door SIDN (Stichting Internet Domeinnaamregistratie Nederland) van het gebruik van de 50 meest bekende merknamen in domeinnamen. De analyse is uitgevoerd met de Domeinnaambewakingsservice (DBS) van SIDN.

fake
fake

Trek Fiction

Het zal toch niet waar zijn. Quentin Tarantino wil een Star Trek film gaan maken en wil daarvoor samenwerken met JJ Abrams, die de film zou produceren. Het zou allemaal ontstaan zijn uit een blijkbaar briljant idee dat Tarantino heeft voor een film in de serie. Of dat ook betekent dat Samuel L Jackson weer meedoet is niet bekend, maar het zou hem wel de eerste maken die zowel in het Star Wars én Star Trek universum bestaat.

Polo GTI R5 maakt rallydebuut in 2018

Tijdens de officiële persintroductie van de nieuwe Polo GTI op Mallorca onthulde Volkswagen de Polo GTI R5. Deze rally-GTI is ontwikkeld op basis van ervaring en kennis die Volkswagen heeft opgedaan in het WRC. Het merk won de titel vier keer achter elkaar, van 2013 tot en met 2016.

De Volkswagen Polo GTI R5 is sinds begin van dit jaar in ontwikkeling.

volkswagenpologtir5-pb
volkswagenpologtir5-pb

Met de FretX LED sleeve kun je heel makkelijk gitaar leren spelen

Er zijn veel mensen (voornamelijk mannen) die er ooit van gedroomd hebben: gitarist worden bij een succesvolle band. Daar is het als je dit leest vermoedelijk al te laat voor, maar als je toch altijd hebt gedacht dat het wel gaaf zou zijn om gitaar te leren spelen, maar geen zin had in lessen of ander gedoe dan is de FretX misschien wel iets voor je.

fret-x-gitaar-leren
fret-x-gitaar-leren

5x voeding die je helpt afvallen

Niet alle calorieën zijn hetzelfde en verschillende voedingsmiddelen hebben een verschillend effect op je gewicht. Dit zijn de 5 meest afvalvriendelijke voedingsmiddelen.

afvallen
afvallen