Nieuws05.04.2017

De DC Daily van 5 april 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 5 april 2017.

Eerste beelden documentaire: I Am Heath Ledger

Spike TV kondige eerder al een documentaire te gaan maken over het leven en de carrière van de veel te jong overleden acteur Heath Ledger.

Gisteren zou de 38e verjaardag zijn geweest van de man die het meest bekend werd met zijn rol van Joker in The Dark Knight. Een mooi moment om de eerste beelden vrij te geven van de documentaire die voor het eerst op 23 april te zien zal zijn tijdens het Tribeca Film Festival. En vanaf 17 mei te zien via Spike TV.

Lexus LS 500 F Sport maakt zijn debuut in New York

Begin dit jaar debuteerde de Lexus LS 500 op de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit. Gevolgd door de Lexus LS 500h die tijdens de Autosalon van Genève voor het eerst het daglicht zag. Tijdens de New York Internationale Auto Show volgt nu de première van de compleet nieuwe Lexus LS 500 F Sport.

lexus-f-sport
lexus-f-sport

Dit is waarschijnlijk Adele haar laatste tour

De geruchten gingen al eerder dat dit Adele haar laatste tour zou zijn, haar zoontje gaat volgend jaar naar school. Dan kan ze hem niet meer meenemen op tour. Ze wil zo weinig mogelijk van zijn opvoeding/jeugd missen en zal er waarschijnlijk voor kiezen om voorlopig niet meer te gaan touren. Tijdens haar laatste optreden in Auckland zei ze tegen het publiek: “Touring isn’t something I’m good at. Applause makes me feel a bit vulnerable. I don’t know if I will ever tour again. The only reason I’ve toured is you. I’m not sure if touring is my bag.”

Een post van Beyoncé op social media is een miljoen waard

Uit onderzoek van D’Marie Analytic blijkt dat Beyoncé op nummer één staat als het gaat om invloedrijkste sterren. Iedere post die zij deelt op social media heeft een potentiële commerciële waarde van een miljoen dollar! Bij D’Marie Analytic zeggen ze dat Beyoncé op nummer één staat vanwege de inhoud van haar posts. Ze plaatst niet super vaak posts op social media maar als ze het doet is de content wel heel goed.

Record voor Lewis Hamilton: 6,5 G

Dit jaar zijn er weer wat veranderingen doorgevoerd in de Formule 1. Meer downforce zorgt voor meer snelheid in de bochten, en dat zorgt voor meer G-krachten die de coureurs te verwerken krijgen.

Lewis Hamilton behaalde in de eerste race van het jaar pole position op Melbourne. En in dat betreffende rondje heeft hij een nieuw record verbroken, in bocht 11 kreeg hij namelijk 6.5 G-kracht te verduren.

Sony Xperia XZs

Sony Mobile introduceert vandaag de Xperia XZs, die het flagship model naar een geheel nieuw niveau tilt met de integratie van de gloednieuwe Motion Eye camera. Daarnaast heeft de Xperia XZs een 5,2” Full HD scherm met een premium waterbestendig design, heeft vloeiende prestaties, ook na twee jaar gebruik, dankzij de krachtige processor en Qnovo batterij-software.

sony-xperia-XZs
sony-xperia-XZs

Trippers: indrukwekkende reisverhalen te zien op BNN

Het nieuwe programma van BNN genaamd ‘Trippers’ is het vervolg op ‘Spuiten en Slikken Op Reis’. Het programma zal gepresenteerd worden door Jan Versteegh, Tim Hofman, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom. Zij gaan op reis en zullen indrukwekkende reisverhalen maken over alles wat jongeren bezighoudt in het buitenland.