Nieuws04.07.2017

De DC Daily van 4 juli 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 4 juli 2017.

Lichtgevende wezens in vijver Haags Westbroekpark

Lichtgevende micro organismen drijven in de vijver van het Haagse Westbroekpark. Kinderen in bootjes in laborantenjassen proberen deze micro organismen te vangen. Het blijkt te gaan om een actie van het Omniversum ter promotie van de nieuwe film Amazing Caves, welke vanaf vandaag draait in het grootbeeld filmtheater. In deze film gaat dalen avontuurlijke wetenschappers af in de grotten van de Grand Canyon, in ijskoude gletsjers in Groenland en in gevaarlijke onderwater grotten in Mexico.

AmazingCaves
AmazingCaves

Efteling verkozen tot beste Themepark

Van 2012 tot 2016 werd Tokyo Disney Sea door de Amerikaanse website Themeparkinsider.com verkozen tot beste themepark. Voor dit jaar is dat een titel die de Efteling met trots zal dragen. En dat is zelfs nog zonder de nieuwste attractie Symbolica. Bezoekers van de site konden tot 30 juni stemmen. Symbolica opende op 1 juli.

Borg vs. McEnroe

Het toernooi van Wimbledon is weer van start gegaan. Speciaal voor deze gelegenheid is er een nieuwe trailer uitgebracht voor het aankomende tennis drama, Borg vs. McEnroe. Twee van de grootste rivalen staan hierin weer tegenover elkaar. Shia LaBeouf als John “You Cannot Be Serious” McEnroe en Sverrir Gudnason als Björn “Ice Man” Borg.

Onnodig links rijden de grootste ergernis

Flitsmeister heeft vorige maand onderzoek gedaan onder haar app-gebruikers over wat wat het is op de openbare weg waar automobilisten zich het meeste aan ergeren. En wat blijkt het zijn de mensen die onnodig links blijven rijden.

<i>[Afbeelding \u00a9 disq - Fotolia]</i>
[Afbeelding © disq - Fotolia]

Zo dochter, zo vader

Cassie Martin is een meisje dat haar best doet om volgers te krijgen op Instagram. Leuk kind om te zien, dus dat gaat wel aardig, maar ze heeft een probleem: haar vader, Chris Martin, doet haar de hele tijd na. Hilarisch na. Met als gevolg dat hij inmiddels twee keer zo veel volgers heeft dan zij zelf, al bijna 150.000.

Cassie vindt het niet heel erg: hoe meer volgers hij krijgt, hoe bekender zij wordt, want de meeste van zijn foto’s hebben ook de hare er in. En pa? Die lacht zich, net als ons, helemaal dood.