Nieuws29.02.2016

De DC Daily van 29 februari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 29 februari 2016.

Kun jij het Oscar-beeldje vinden?

Vannacht werden de Oscars uitgereikt. Het hele internet ging los, want Leonardo DiCaprio won voor het eerst de Oscar voor beste acteur. Hoera! Speciaal voor de Oscars is er weer een ‘panda puzzel‘ gemaakt. Kun jij de echte Oscar vinden?

Mooie speech van Leo na winnen Oscar

Leonardo DiCaprio heeft eindelijk zijn felbegeerde oscar binnen. En daar hoort natuurlijk ook een mooie speech bij! Voor iedereen die hem gemist heeft:

Flashmob met 250 mensen op Antwerpen Centraal

Er was een tijd dat er om de week een flashmob werd georganiseerd; het was een echte hype. Deze hype is een beetje aan het uitsterven, maar mensen op het station van Antwerpen hebben bewezen dat ze het nog steeds in zich hebben! De flashmob is bedoeld als opwarmertje voor de musical Grease, die vrijdag in Antwerpen in première gaat. Check de video hieronder!

LINGO is terug!

Het is alweer meer dan 27 jaar geleden dat LINGO voor het eerst werd uitgezonden op de Nederlandse televisie. Het taalspel is erg succesvol geweest met gemiddeld 750.000 kijkers per aflevering.

Maar al sinds de laatste aflevering vragen fans zich af of het spel ooit nog eens terugkeert. Dat is nu het geval. Met een app voor iOS. (Android volgt nog.)

lingo-app-logo
lingo-app-logo

Ook Dixons sluit deuren, kiest voor online

Houden we nog wat over in de winkelstraat? Inmiddels is bekend geworden dat ook de 32 resterende winkels van Dixons gaan sluiten. Dixons gaat wel online verder. Een paar zaken gaan nog wel verder onder de vlag van MyCom, Phone House of iCentre, aldus Relevant Holdings.

dixons
dixons

Eerste Starbucks in Italië

In 2017 wordt de eerste Italiaanse Starbucks-vestiging geopend in Milaan. Starbucks heeft ruim 21.000 filialen in zeventig landen, maar Italië zat daar nog niet bij. Het openen van een Starbucks lag erg gevoelig bij de Italianen, omdat ze zo gesteld zijn op hun espresso.

starbucks-italie
starbucks-italie