Nieuws28.06.2016

De DC Daily van 28 juni 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 28 juni 2016.

Pikante fotoshoot Tim Hofman en Jan Versteegh

Tim Hofman en Jan Versteegh gaven zich letterlijk bloot voor de fotoshoot van de L’HOMO. Kernwoorden van de shoot waren: pikant, sexy en gedurfd! Wat begon als een grap, is nu toch werkelijkheid geworden. In een interview met Jan kwam ter spraken dat hij wel te porren was voor een fotoshoot in L’HOMO. Vervolgens stelde Tim voor om de shoot samen te doen. En zo geschiedde. Bekijk de backstage video hier!

jan-versteegh-tim-hofman
jan-versteegh-tim-hofman

Aston Martin Vantage GT12 Roadster

Maak kennis met de Aston Martin Vantage GT12 Roadster, veel beter dan dit wordt het niet! Aston Martin noemt de Vantage GT12 Roadster de meest extreme roadster die ze ooit hebben gemaakt. Met meteen één heel groot nadeel: dit is het enige exemplaar in de wereld die er is gemaakt. De monsterauto is voor het eerst getoond op het Goodwood Festival of Speed. Bekijk hier meer afbeeldingen van de geweldige auto.

aston-martin-vantage-gt12-roadster-1
aston-martin-vantage-gt12-roadster-1

Backstreet Boys are back!

De Backstreet Boys komen na 23 jaar terug met een nieuw album. In augustus zal het album verschijnen. Het blijkt dat de boyband hard aan het werk is in de studio.

Game of Thrones openingslied van seizoensfinale op Spotify

“Light of the Seven”, het lied dat de laatste aflevering van Game of Thrones opende is nu beschikbaar op Spotify. Wellicht maakt dat het missen van Game of Thrones een stukje makkelijker. Leuk feitje: de soundtrack van de opening van de show is na de seizoensfinale 5827 procent meer gestreamd op Spotify. Dit is gemeten in de periode na de finale, van donderdag tot en met zondag.

Nederland is een van de EU-landen die meeste last heeft van Brexit

Naast Nederland behoren ook Ierland, België, Malta, Cyprus en Luxemburg tot de EU-landen die het meest worden blootgesteld aan het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Voor deze landen geldt dat een groot deel van de export van goederen en diensten bestemd is voor het Verenigd Koninkrijk.

eu-vlag-1440-4
eu-vlag-1440-4

Steeds meer senioren met smartphone

De smartphone wordt steeds populairder bij 50 plussers volgens onderzoek van Telecompaper. Aan het eind van het eerste kwartaal van dit jaar had 84 procent van de Nederlanders tussen de 50 en 64 jaar een smartphone. Een jaar eerder was dit nog 67 procent.

smartphone-ouderen
smartphone-ouderen