Nieuws21.11.2016

De DC Daily van 21 november 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 21 november 2016.

ING neemt afscheid Twyp in Nederland

Twyp stopt per 15 december 2016 in Nederland. Twyp is een mobiele app waarmee gebruikers snel en makkelijk geld aan elkaar kunnen overmaken via hun contactenlijst.

De app werd in januari 2016 door ING in Nederland gelanceerd, een paar maanden na de lancering in Spanje. Uit de ervaringen van Nederlandse Twyp-gebruikers blijkt dat het gebruiken van een aparte betaalapp, die niet gekoppeld is aan je betaalrekening, onvoldoende toegevoegde waarde biedt.

In Spanje is de app met ruim 300.000 gebruikers wel succesvol en blijft de app in de markt.

twyp-app-ing
twyp-app-ing

Volkswagen neemt met 43e overwinning als kampioen afscheid van WRC

Volkswagen heeft het succesverhaal in het WRC afgesloten met een groot uitroepteken! Andreas Mikkelsen en Anders Jæger gaven de meest succesvolle rallyauto in de geschiedenis van het FIA World Rally Championship afgelopen weekend een waardig afscheid met alweer een overwinning in Australië.

WRC-VW-polo-australie-3
WRC-VW-polo-australie-3

Drake in nieuwe Apple Music commercial

Kun je je nog herinneren dat Taylor Swift in de laatste Apple Music commercial speelde? En ook hoe hard ze op haar gezicht ging in die commercial (haha!)? Dit keer is het Drake die de hoofdrol speelt in de nieuwe commercial. Als hij alleen overblijft in de gym zet hij kei hard ‘Bad Blood’ op van Taylor Swift, even lekker meezingen tijdens het sporten. Nou, dat gaat niet helemaal goed…

‘Home In The Skies’ experience in de Singapore Airlines Gallery

Singapore Airlines koos ervoor om dit jaar eens niet naar De Vakantiebeurs te gaan, maar wil op een vernieuwende manier contact leggen met Nederlandse reizigers. Van 19 tot 26 november is er daarom een tijdelijke Gallery in de Hobbemastraat in Amsterdam waar je een ‘Home In The Skies’ experience kunt ervaren. Hier kun je onder andere een virtual reality tour in de nieuwe Airbus A350-900 ervaren, kennis maken met de iconische Singapore Girl en natuurlijk een Singapore Sling-cocktail drinken.

Vader van vier dochters: dit is de realiteit

Simon Hooper is vader van vier dochters en heeft dan ook een heel druk leven. Om deze realiteit aan andere mensen te laten zien (op grappige wijze) legt hij alles vast op zijn Instagram-account. Inmiddels heeft hij al meer dan 269k volgers! Lees hier meer over zijn gezin en bekijk de grappige foto’s.

Papa, wij willen ook mee!
Papa, wij willen ook mee!

Vervolg op The Dress: The Flip Flops

Ken je ‘m nog: The Dress? Die jurk waarin het internet maar niet kon beslissen of ‘ie nu goud met wit of zwart met blauw was. En toen kwam The Shoe die roze of paars was. Inmiddels is het een slipper geworden en is dezelfde discussie weer actief: welke kleuren zie jij?

Amazon gaat nu ook auto’s online verkopen!

Amazon is een samenwerking aangegaan met Fiat Chrylser voor de verkoop van auto’s online. Het is voor het eerst dat Amazon dit doet, hetgeen gelijk maar weer eens de groeiende ambitie laat zien.

Uit een bericht van Reuters blijkt dat Fiat Chrysler 3 modellen, de Fiat 500, Fiat 500L en de Fiat Panda, aan zal gaan bieden via Amazon’s Italiaanse website.

fiat-italy
fiat-italy