Nieuws20.10.2016

De DC Daily van 20 oktober 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, donderdag 20 oktober 2016.

Boodschappen doen in een bushokje

Wie in Utrecht in de Potterstraat op de bus staat te wachten, kan nu meteen even boodschappen doen. Jumbo heeft daar namelijk een tijdelijke supermarkt gebouwd. Hier kun je alleen de meest populaire dagelijkse boodschappen doen. Tot en met dinsdag 25 oktober 2016 kun je er terecht (overigens ook 24 uur per dag).

Jumbo opent een tijdelijke supermarkt in een bushokje in Utrecht\n<h1><\/h1>
Jumbo opent een tijdelijke supermarkt in een bushokje in Utrechtn

Obama krijgt sollicitatietips voor zijn nieuwe baan

Het is een kwestie van aftellen en Obama is werkeloos. En om zich voor te bereiden om sollicitatiegesprekken die gaan komen, krijgt hij van talkshowhost Stephen Colbert alvast wat tips.

Viral Facebook-post: kersverse papa heel blij met gebaar Bol.com

Bol.com verraste de kersverse ouders met een pakketje met knuffels. Gelderman deelde zijn reactie op Facebook en zijn bericht gaat inmiddels behoorlijk viral: het bericht heeft 76.000 likes en bijna 1.000 reacties. Lees hier meer over het attente gebaar van Bol.com!

bol.com-facebook-reactie
bol.com-facebook-reactie

Winnaar Wildlife Photographer of the Year

Tim Laman uit de Verenigde staten heeft met onderstaande foto de titel Wildlife Photographer of the Year binnengesleept. Op de foto staat een orang-oetan bovenin het Indonesische regenwoud. Om de foto te kunnen maken, is de fotograaf dagen achter elkaar de boom in geklommen om de apparatuur in te stellen die hij op afstand kon besturen. Daarna was het wachten totdat het dier naar boven klom. En dat leverde uiteindelijk onderstaand plaatje op.

Tom Cruise geeft een overzicht van zijn filmcarrière

Geen Carpool Karaoke dit keer bij James Corden, maar een hilarisch toneelstuk waarbij hij samen met Tom Cruise de hele filmcarrière van Cruise in een overzicht laat zien: van Top Gun tot Jack Reacher en dat levert een grappig filmpje op.

Trailer Logan

Hugh Jackman is nog één keer Wolverine. Hier is de allereerste trailer van Logan. In de derde Wolverine-solofilm Logan ontmoeten we een Wolverine op leeftijd, zeg maar ‘Old Man Logan’. De film draait vanaf maart 2017 in de bioscoop.