Nieuws03.07.2017

De DC Daily van 3 juli 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 3 juli 2017.

NL Alert, heb jij hem ontvangen?

Vandaag was weer een controledag voor de NL-Alert, het alarmmiddel van de overheid. Als je telefoon hiervoor is ingesteld, ontvang je bij een noodsituatie in de buurt een tekstbericht op je mobiel. Vandaag was dus even om te testen of het werkt. Opvallend, een heel aantal mensen kreeg dus geen melding terwijl het wel goed ingesteld staat.

Nl-alert
Nl-alert

De Tour is van start

Afgelopen weekend ging de Tour de France weer van start. En met de vele regen die er de afgelopen dagen gevallen was blijft het oppassen geblazen voor de heren wielrenners. Zo ook gisteren. Een valpartij vooraan zorgt er voor de dat mannen erachter niet meer kunnen ontwijken. Iedereen heeftb de rit vandaag kunnen vervolgen maar het zorgt wel voor een bijzondere foto.

Trump vs CNN

Hij komt voorbij in de Netflix documentaire Nobody Speak. President Trump heeft het niet zo op de media. En dat is nog zachtjes uitgedrukt. iets dat weer eens blijkt uit onderstaande tweet.

De reactie van CNN: “It is a sad day when the President of the United States encourages violence against reporters.”

Eerste preview BMW i8 Roadster

Het derde lid van de BMW i familie staat in de startblokken. Via social media heeft BMW een voorproefje naar buiten gebracht. In 2018 komt de BMW i8 Roadster uit.

We are under attack

Blizzard heeft in het verleden al vaker laten zien geweldige trailers te kunnen maken. Zo ook deze nieuwe teaser voor de verbeterde versie van Starcraft!

Na de verfilming van het ooit zo immens populaire World of Warcraft roepen de fans van Starcraft nu om de verfilming van deze game. Deze trailer is alvast een begin.