Nieuws17.03.2017

De DC Daily van 17 maart 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 17 maart 2017.

World Sleep Day

Het is vandaag World Sleep Day. En dus kom je overal tips tegen voor een betere nachtrust, en wat de voordelen zijn van een betere nachtrust. Een mooi overzicht is te vinden via de hashtag #WorldSleepDay op Twitter.

Barney Army in kolkend Ahoy

Raymond van Barneveld heeft in de Premier League Gary Anderson verslagen en zorgde donderdagavond voor een groot feest in de Ahoy (Rotterdam).

Onderbroken tijdens een BBC interview

Je hebt ongetwijfeld de video gezien van de BBC reporter die tijdens een live interview onderbroken werd door zijn kinderen. Maar wat als dit gebeurde tijdens een interview met de moeder?

St. Patrick’s Day

En vandaag vieren ook alle Ieren feest. Het is weer St. Patrick’s Day, dé nationale feestdag van Ierland, Noord-Ierland, Montserrat en de Canadese provincies Newfoundland en Labrador. En inmiddels ook al jaren groots in de VS en Australië. Het is dan ook een dag die uitbundig gevierd wordt. En dat heeft vooral ook te maken met de kleur groen. Kleding, bier, rivieren en fonteinen die groen kleuren! Het kan allemaal op St. Patrick’s Day.

Trailer: American Gods

Starz, dat we ondermeer kennen van Black Sails, Spartacus en Davinci’s Demons komt weer met een nieuwe serie: American Gods. In de hoofdrol zien we Ricky Whittle (bekend van o.a. The 100) en Ian McShane (recent nog te zien in John Wick: Chapter 2). Vanaf 30 april te zien bij Starz. Onduidelijk is nog of het ook bij andere on demand diensten te zien zal zijn.

It’s a world where magic is real, where the Old Gods fear both irrelevance and the growing power of the New Gods, like Technology and Media.”