Nieuws13.02.2017

De DC Daily van 13 februari 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 13 februari 2017.

Avengers: Infinity Wars

Voor iedereen die is opgegroeid met de superhelden van Marvel, of gewoon fan is van Iron Man of de Avengers, is dit echt een film om naar uit te kijken! Het is alleen nog wel even wachten tot mei 2018.

Onze helden gaan te maken krijgen een tegenstander van een ongekend kaliber, te weten Thanos. Maar de Avengers trekken dit keer niet alleen ten strijde, ze worden bijgestaan door de Guardians of the Galaxy.

Dump je liefje morgen met verwelkte bloemen

Geen bloeiende relatie meer? Of gaat je liefdesleven niet helemaal over rozen? Morgen 14 februari, de internationale dag van de liefde, helpt Pleurop je een handje. Voor slechts een paar euro stuurt de dienst een bosje dode bloemen naar je aanstaande ex.

Uitmaken vinden we niet leuk en Valentijnsdag ook niet. Pleurop is dan een handige manier om de twee te combineren.

verwelkt
verwelkt

De Randamie wint UFC titel

De Nederlandse UFC atleet Germaine de Randamie heeft Holly Holm verslagen op basis van een unanieme jurybeslissing. Met deze overwinning heeft ze de eerste vrouwelijke UFC vedergewicht titel behaald en is ze daarnaast ook de eerste Nederlandse vrouw die een UFC-titel binnenhaalt. Het gevecht vond afgelopen weekend plaats in Brooklyn, New York.

Germaine de Randamie komt oorspronkelijk uit Utrecht en als voormalig Muay Thai-kampioen maakte zij haar debuut bij UFC in 2013.

Muziek van Prince weer te streamen

Prince was voor zijn overlijden altijd heel erg beschermend over zijn werk. Zo’n twee jaar geleden werd zijn muziek van zo’n beetje alle streaming diensten afgehaald. Maar sinds gisteren zijn er weer een heel aantal albums opgedoken die nu weer te streamen zijn via ondermeer Spotify, Deezer, Apple Music en Pandora.

prince
prince

Toyota Yaris WRC wint de Rally van Zweden

Debutant Toyota Yaris WRC heeft de Rally van Zweden gewonnen. Het is de 1ste koppositie voor het team van Toyota GAZOO Racing. Coureur Jari-Matti Latvala die samen met navigator Miikka Anttila de ruim 297 kW/380 pk sterke Yaris WRC naar het goud reed staat momenteel ook 1ste in het rijderskampioenschap. De Fin won in totaal 6 stages.

Yaris-WRC-wint-de-Rally-van-Zweden
Yaris-WRC-wint-de-Rally-van-Zweden

Threat Landscape Dashboard

De Intel Security Group, voorheen bekend als McAfee, heeft een nieuw dashboard uitgebracht met daarop de belangrijkste en ’trending’ zaken omtrent security.

Net als met muziek en mode is het ook voor security specialisten zaak om op de hoogte te blijven van wat er momenteel allemaal speelt in malware land. Bergen met informatie krijgen ze dagelijks te verwerken over nieuwe kwetsbaarheden, exploit kits en ransomware. Dit nieuwe ‘Threat Landscape Dashboard‘ geeft in ieder geval een mooi overzicht van de belangrijkste zaken. Hieronder de top 10 bedreigingen van dit moment.

<em>top 10 threats<\/em>
top 10 threats